siwy696 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2009 Witam tak jak w temacie potrzebuje wykonania layouta wraz z calym oskryptowaniem dla hostingu gier. Najwazniejsze rzeczy ktore powinny sie znalezc na stronie to: -wirtualny portfel skrypty dla: -platnosci online -platnosci sms (dotpay) -zarzadzanie serwerami (wraz z obsluga maszyn pod systemem linux) i wiele wiele innych rzeczy ktore powinny znalezc sie na takiej stronie. Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam. GG: 2015320 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2009 Zgłoś się do mnie jeżeli będziesz potrzebował domeny z ruchem 30 osób dziennie (efektgames.pl) ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2009 Zgłoś się do mnie jeżeli będziesz potrzebował domeny z ruchem 30 osób dziennie (efektgames.pl) ;-) OT: Przechwycona domena przez opcje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2009 Witam tak jak w temacie potrzebuje wykonania layouta wraz z calym oskryptowaniem dla hostingu gier.Najwazniejsze rzeczy ktore powinny sie znalezc na stronie to: -wirtualny portfel skrypty dla: -platnosci online -platnosci sms (dotpay) -zarzadzanie serwerami (wraz z obsluga maszyn pod systemem linux) i wiele wiele innych rzeczy ktore powinny znalezc sie na takiej stronie. Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam. GG: 2015320 W sprawie projektu graficznego zapraszam na GG 7894369 pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fuqet 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 Projekt graficzny + kodowanie, zapraszam na GG. 15907863 Portfolio na GG podam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siwy696 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2009 Potrzebuje osoby ktora wykona layout, potnie go i oskryptuje wraz z napisaniem od nowa panelu dla mnie, interesuja mnie tylko powazne oferty, cena nie gra roli! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2009 ...interesuja mnie tylko powazne oferty, cena nie gra roli! http://nephax.com/systemy-informatyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2009 j/w 10-15 tyś i masz panel, skoro cena nie gra roli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siwy696 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2009 Mialem oferte 3-4 za strone + panel ze wszystkimi skryptami ktorych potrzebuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2009 To bierz bo taniej nie znajdziesz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackredwhite 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2010 Osoba nie wiarygodna, oszukuje, kłamie, okrada z wykonanej pracy. Ciąłem layout pokazałem jak jest pocięte najwyraźniej sobie zapisał pociętą stronę i nie dokonał przelewu. Jeżeli sprawa się nie wyjaśni trafi na policje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach