ramelof 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 Witam, mój wuja chciałby żebym zrobił mu stronę firmy. Na razie nie mam żadnych większych szczegółów jak by miało to wyglądać, ale chciałbym poznać ceny. Domena myśle że: .pl lub .eu. Co do serwera to proszę o propozycję dotyczące. Małej strony informacyjnej coś a`la portfolio. Czegoś większego od portfolio, ale mniejsze niż nastęne. Dokładniejsza prezentacja produktów, możę jakieś forum lub coś w tym rodzaju. Strona wraz z jakimś skryptem sklepwym (prestashop jest np. ciekawa). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 home.pl posiada ofertę ze sklepami itd. oraz domeny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 może np quick.cart? dawniej testowałem, był ok a serwer & domena - dhosting.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 domena masternet.pl konto dhosting.pl lub cos tanszego do vipower.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach