KoNN 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 Mam już konta 2 konta WWW w prohoscie i potrzebuje kolejne 2 ale naprawdę chcialbym płacic za jeden serwer w którym mogłbym miec wiele kont www cos ala reseller pojemnosci potrzeuje 10 gb i transferu rzędu 80 gb miesiecznie. Prosiłbym o dobre i sprawdzone oferty. Ps. nie mam nic do prohostu według mnie jest jedną z lepszych firm, interesuje mnie jedynie płatność miesięczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fado 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 Moze http://www.netzip.pl/oferta/reseller/ 9GB/90GB za 50zl miesiecznie? Wlasciciel czesto sie tu udziela i zalezy mu na opinii hostingu. Tylko, ze w UK serwery. Nie napisales czy musi byc Polska czy moze byc Europa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoNN 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 Hmm wolałbym w polsce szczerze powiem ale cena przystępna nie powiem że nie. Mi nie jest potrzebny overselling nie zamierzam sprzedawac itd poprostu dla swojego użytko potrzebuje jednego wydajnego serwka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fado 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 Hmm wolałbym w polsce szczerze powiem ale cena przystępna nie powiem że nie. Pingi okolo 50ms wiec roznicy nie odczujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoNN 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 Tak rozumiem no będe musiał przemyśleć co i jak ale na oferty jak co oczekuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 Jaki budżet? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 Moze http://www.netzip.pl/oferta/reseller/ 9GB/90GB za 50zl miesiecznie? Wlasciciel czesto sie tu udziela i zalezy mu na opinii hostingu. Tylko, ze w UK serwery. Nie napisales czy musi byc Polska czy moze byc Europa. Takze polecam netzip.pl Szybkie servery, dobry support a przy koncie do stron www, to ping 50ms nie zrobi Ci naprawde roznicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoNN 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 do 50 zł miesięcznie zależy jakie parametry to możemy przekroczyć jak co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 Sprawdź neteasy.pl. Od wczoraj bodajże wszystkie konta zakładane są na serwerach w Polsce ( http://www.webhostingtalk.pl/index.php?sho...view=getnewpost ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoNN 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 Hmmm ciekawa opcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoNN 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2009 Wybrałem net.Easy i ich opcje large z reskiem mam nadzieję że nie będe załował niby jestem na serwku: filemon.neteasy.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2009 Fajna nazwa serwera Nie powinieneś narzekać, chociaż nie wiem jak się będą sprawować serwery w Polsce. Mam nadzieje, że tak samo dobrze jak w UK i będą uptime'y rzędu 200 dni P.S. Wie ktoś jakie są nazwy serwerów w neteasy.pl? Wiem, że jest apple, texas, lincoln, eco, platinum, filemon. Są jakieś inne równie ciekawe nazwy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoNN 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2009 Nio jak na razie naciąłem się tym iż nie mogę się zalogować do DA podaje poprawne dane a tu zonk: Error: document not found i nie wiem zgłosiłem ticketa na support zobaczymy co dalej będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2009 Mam nadzieje, że tak samo dobrze jak w UK i będą uptime'y rzędu 200 dni Taki OT przecież uptime nie świadczy praktycznie w niczym, że nie było awarii serwera HTTP czy tam MYSQL i o nie awaryjności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoNN 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2009 Dodam od siebie że wszystko już mi działa okey coś tam poprawili i już luziczek zobaczymy jak wrzucę swoje czołowe serwisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2009 Może jakieś chwilowe przestoje są w MySQL czy innych aplikacjach, ale nie ma awarii, o których by nie było informacji i trwały by po 24h jak to u innych się nie raz zdarzało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoNN 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2009 Co do uptime w panelu mam coś takiego: Uptime: 5 days, 2:13 Load: 0.08, 0.03, 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2009 Masz taki uptime, bo to nowy serwer w Polsce i świeżo co zamontowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoNN 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2009 Nom też tak właśnie pomyślałem i życzę sobie aby było wszystko okey Jestem raczej stałym klientem i przykro mi było rozstawać się z dawnym usługodawcą ale niestety brakowało mi reska i już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach