handsome1988 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 Witam serdecznie ostatnio zacząłem poznawać html i chciałe zrobić stronke co po czesci mi sie udało. co dalej ? Co trzeba zrobić aby ukazała się w inernecie ? Jestem zielony w tych tematach i prosiłbym o szczegółowe wyjaśnienie. Wiem że potrzebna jest do tego domena , serwery itd ale kompletnie nie wiem jak to ze sobą połączyć. Mam domene zarejestrowaną na www.Az.pl moja domena : upadekwolnosci.pl serwer : apollo.az.pl Co dalej ? wiem że do przerzucania plików dobry program to Total Commander , smartFTP czy cos takiego. Kto mi pomoże ? Dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 Witam serdecznie ostatnio zacząłem poznawać html i chciałe zrobić stronke co po czesci mi sie udało. co dalej ? Co trzeba zrobić aby ukazała się w inernecie ? Jestem zielony w tych tematach i prosiłbym o szczegółowe wyjaśnienie. Wiem że potrzebna jest do tego domena , serwery itd ale kompletnie nie wiem jak to ze sobą połączyć. Mam domene zarejestrowaną na www.Az.pl (...) Co dalej ? wiem że do przerzucania plików dobry program to Total Commander , smartFTP czy cos takiego. Tego typu pytania powinieneś raczej zadawać bezpośrednio do swojego hostingodawcy, a jeszcze wcześniej... szukać odpowiedzi na nie na stronach pomocy swojego dostawcy i/lub poprzez google. * Co mam zrobić z moją domeną po jej zarejestrowaniu? <- informacje z Centrum Pomocy firmy AZ.pl * Chcę zobaczyć moją stronę w Internecie. Jak to zrobić? <- jak wyżej Więcej szczegółowych informacji znajdziesz na google.pl lub bezpośrednio w firmie w której rejestrowałeś domenę/aktywowałeś konto hostingowe. Oczywiście... kupując chleb nie masz co liczyć na to, że piekarz osobiście posmaruje Ci go masłem, oraz udzieli maksymalnie wyczerpujących temat informacji o tym jak przyrządzić pyszne kanapki. Mam jednak szczerą nadzieję, iż choć troszkę Ci pomogłem i teraz będziesz już przynajmniej wiedział gdzie i czego dokładnie szukać, aby samodzielnie rozwiązać problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 kaczy udzielił najmilszej odpowiedzi, jaką można było chyba udzielić, ja bym gościa pogonił na webhelpa : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach