Shk 51 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2009 Witam. Poszukuję serwisu/hostingu darmowego lub płatnego, do przechowywania zdjęć, screenów, grafik itp. Z jakich korzystacie? Jakie polecacie jakie odradzacie? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2009 darmowe są do kitu. Z płatnych masternet.pl hekko.pl neteasy.pl, ionic.pl, szybki-serwer.pl ? Mógłbym tak wiele wymieniać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2009 darmowe są do kitu. Zależy co mamy na myśli, czy: 1) Serwisy do przechowywania zdjęć. 2) Hostingi. Jeśli Ad 1. to przecież mamy flickr.com czy fotosik.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2009 Tyle że te darmowe to kupa reklam i milion klikania, jakby ktoś żałował paru zeta... no chyba że konfiguracja FTP doprowadza kogoś do paraliżu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2009 Ja do przechowywania zdjęć korzystam z Flickra. Mam od groma hostingów itp. ale pod to Flickr jest najlepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2009 Raczej chodzi mi o coś takiego jak fotosik.pl A co sądzicie o google PisacasaWeb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2009 Picasa też ok Ja korzystam z Flickra ze względu na łatwiejsze wklejanie na strony statycznych linków grafik no i za tanie konta z nolimits Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2009 Ja pakuje przez normalne FTP i linki wstukuje i jestem zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach