crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2009 ja też chcę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzyb3k 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2009 Dzisiaj przyszła tajemnicza paczka, ale niestety nie było mnie w domu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 28, 2009 Przyszła koszulka - JEJEJEJEJEEEEEEEE czad - fajna! Minimalnie za duża, ale tak ciut, że lekko skejciarsko na mnie leży, ale faaajna... dobry materiał Dziękuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2009 Koszulka właśnie zapukała do drzwi Dobry materiał, zobaczymy jak będzie po pierwszym praniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 28, 2009 Adrian to zależy co zjesz na obiad przed imprezą ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2009 Obiady jadam wcześnie więc impreza odpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2009 Hi! Do mnie dzisiaj też przyjechała. Ubiorę koniecznie na zawodach - będzie reklama WHT wśród trialowców ) Ogólnie trochę żałuję, że nie zabrałem XL bo L okazała się mniejsza niż myślałem Ale ogólnie jest OK - wielkie dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2009 A mam pytanie - jest jeszcze szansa na dostanie takiej koszulki w rozmiarze XL?? bo wypełniłem ankiete i czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2009 niebardzo wśród osób które wypełniły ankiete dość dawno już zostały rozlosowane nagrody. Z drugiej strony jeśli np. zostało pare sztuk koszulek to można by je sprzedać userom Albo zrobić listę osób zainteresowanych i zamówić u dostawcy następne koszulki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krystian85 0 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2009 Do mnie też dotarła koszulka dzisiaj Wielkie dzięki i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2009 Koszulkę dostałem wczoraj. Wielkie dzięki. Będę ją nosił z przyjemnością. Mozę jakiegoś fotosa zrobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2009 Do mnie też przed chwilą dotarła. Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Davi 5 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2009 Dzieki za koszulke jest swietna :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Maj 29, 2009 Do mnie dotarły dwie przesyłki pocztą Polską, ale koszulki z wht nie przynieśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Maj 29, 2009 @patrys: patrz pan, mam tak samo, poczta była, koszulkę przyniosła, tylko trochę inna Jakiś koszulkowy dzień mamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Maj 29, 2009 Ja również dostałem koszulkę, w sumie jednak opłacało się czekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2009 ja dostałem wczoraj jest najssss ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Maj 29, 2009 nrm: no ja taką fajną mam z dinozaurem Letnie klimaty No nic zostaje czekać w poniedziałek na poczte... jarek: eee coś te łapki dalej chude ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2009 Doszła wczoraj, dzięki Bartek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2009 No dostałem. Czerń głęboka materiał spoko Jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2009 Dzięki, do mnie też dotarła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 też dostałem, bardzo fajna, dziękować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 Koszulka porządnej firmy na etykietce nawet loga Resrverd. Jest czym się lansować, btw. ładne logo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filmowo.net 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2009 Gratuluję rocznicy i życzę dalszego, równie sukcesywnego, rozwoju forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach