ksk 67 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 zdjęcie prosić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 Trochę małe bo na fonie robiłem ale starczy xD : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 Dzienki polskie szkoły ehh no smycz bardzo ładna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddluk 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 Ja właśnie dzisiaj otrzymałem smycz. Wysłana 6 maja a dzisiaj mamy 8 więc poczta dała radę. Dzięki za przesyłkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2009 A Koszulki są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2009 Ja jeszcze smyczy nie dostałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Maj 11, 2009 spoko nie Ty jeden, ale znając szybkość działania poczty to i nawet jeszcze z tydzień możemy czekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2009 dziękuje!;-) smycz już rano była u mnie w domu;-) dziękuje jeszcze raz;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2009 Ja też ze skrzynki dzisiaj wyciągnąłem smycz. Dzięki! A tak BTW to wysyłać smycze w liście zwykłym to szeroka jazda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2009 A co, miał w paczce wysłać? . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2009 A co, miał w paczce wysłać? . Nie, poleconym chociaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PTR_STARE 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2009 Nie, poleconym chociaż. skoro jest więcej sztuk to co stoi na przeszkodzie gdyby się smycz zgubiła ? Choć większość i tak pewnie otrzyma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karol508 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2009 thx za smycz kolejna do kolekcji ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Maj 11, 2009 Nie, poleconym chociaż. Polecony nic nie daje. Jak nie dojdzie to wyślę kolejną - taniej i szybciej niż użerać się z pocztą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nuCode 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2009 Dostałem smycz! B) Dziękuje bardzo Kompletnie już o tym zapomniałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2009 Polecony nic nie daje. Jak nie dojdzie to wyślę kolejną - taniej i szybciej niż użerać się z pocztą. Chyba że Polecony za pobraniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Maj 12, 2009 Dzisiaj przyszły koszulki. Niestety nie mam wpływu na takie opóźnienie :/ Do końca tygodnia powinienem dać radę wysłać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2009 Jeżeli chodzi o mnie to np, mam tylko nadzieję że opłacało się czekać i nadruk nie spierze się szybko . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PTR_STARE 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2009 Ja także otrzymałem smycz, co do wielkości to większość smyczy jest w tym rozmiarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negatyf 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2009 Ja jeszcze smyczy nie dostałem, a mieszkam w okolicach łodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2009 a ja dostałem dzisiaj smyczkę xD a wy nieeeeee ;] jest pika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.follownet.pl 8 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2009 Ja również dziś otrzymałem smycz, dzięki wielkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Maj 14, 2009 Wczoraj do mnie dotarła, bardzo ładna i wcale nie jest krótka. standardowa długość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2009 Dziękuję za smycz w poniedziałek już przyszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xradar 5 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2009 Dzięki za smycz, przyszła w tym tygodniu Wygląda tak - http://blog.rabinek.pl/2009/05/17/webhostingtalkpl-urodziny/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach