Mati010 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2009 Może mogłeś napisać ,,Czekamy'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2009 Ja tam się nie martwię, jak będą to będą.. Wygraliście, dostajecie za free i jeszcze narzekacie że długo trzeba czekać . ale fajnie by było gdyby były jeszcze przed Krk meetingiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2009 Sory ale nie narzekam tylko mówię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2009 Narzekacie, ogólnie. To akurat nie było skierowane do Ciebie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jwitos 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 Jak komuś coś przyjdzie to proszę, niech da znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negatyf 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2009 i jak z tymi nagrodami ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2009 Właśnie... od opublikowania wyników już prawie miesiąc, a koszulki jak nie miałem tak nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2009 Smycze już mam i wysyłam na dniach. Niestety czekam na koszulki :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2009 No to czekamy na smycze a jeżeli można SS ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Davi 5 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2009 Smycze już mam i wysyłam na dniach. Niestety czekam na koszulki :/ I jak poszly juz koszulki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2009 Nie możesz poczekać kilku dni ? Przestańcie ponaglać, skoro administracja obiecała że koszulki będą, to otrzymacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2009 Darowanemu koniu się w w ząbki nie zagląda.... EOT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2009 Darowanemu koniu się w w ząbki nie zagląda.... EOT Skąd ja to znam ;] Nie nawidze tego powiedzenia ! FU ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2009 Jakieś nowe informację na temat koszulek bo nie wiem czy robić pranie B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 Tak, są nowe informacje. Smycze poszły dzisiaj wszystkie (mam nadzieję). Strasznie długo zajęło mi adresowanie i poczta. Koszulki mam dostać w czwartek, przykro mi, że tak późno ale nie mam na to wpływu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 Bartek, z koszulkami to w jakiej firmie ci nadruki robią ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 koszulkowo.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 Koszulki mam dostać w czwartek, przykro mi, że tak późno ale nie mam na to wpływu. Spoko, nie martw się. Kochają to poczekają . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PTR_STARE 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 mam pytanie, smycze zostały wysłane paczką czy listem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 Listem - i nie wiem czy był to najlepszy pomysł. Jak tylko otrzymacie to dajcie znać. Mam ich więcej jakby coś było nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 Oj to listem będzie trochę szło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 Listem - i nie wiem czy był to najlepszy pomysł. Jak tylko otrzymacie to dajcie znać. Mam ich więcej jakby coś było nie tak. Jak masz ich wiecej, to zalapie sie na jedna z okazji dnia dobroci? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2009 hehe ja bym też był chętny na taka smycz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 Dzienki wielkie za smyczkę właśnie przyszła fajna tylko szczerze to najlepiej jak by były trochu dłuższe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 Dzienki wielkie za smyczkę właśnie przyszła fajna tylko szczerze to najlepiej jak by były trochu dłuższe xD Dopiero jak przyszły to zauważyłem, że są krótkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach