Negatyf 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2009 Jak będzie zdjęcie smyczy to poproszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 zoozool: a może chmuri na tapete chce sobie wrzucic? chyba, że Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 a ja mam pytanko kiedy będą nagrody wysłane ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 a ja mam pytanko kiedy będą nagrody wysłane ?? Nigdy, Bartek zostawi wszystkie dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 kolega chce piracić ?nie ładnie tak drukować i samemu zrobić sobie.! Hmm nie wiem dokładnie czy to było naruszenie praw autorskich, choć nie znalazłem informacji od Autora tego zdjęcia lub jego właściciela że jest możliwość rozpowszechniania tego Loga "5 lat web hosting talku" w dowolnej treści i formie oraz przerabiania dowolnie .Bardziej bym sobie coś trwalszego zrobił w postaci wyszywanego Loga na bluzie albo polówce chodź sama koszulka tez jest dobrym pomysłem oczywiście z tyłu z moim nickiem:) zoozool: a może chmuri na tapete chce sobie wrzucic? Qrcze z tapetą by było ciężko bo malutkie to zdjęcia nawet do wycięcia lub obróbki ale już mam malutka,ale zawsze coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2009 Nigdy, Bartek zostawi wszystkie dla siebie Dokładnie! W poniedziałek robię listę i kontaktuje się z osobami, których nie mam na liście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nuCode 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2009 Gratuluję adminowi oraz wszystkim którzy mieli swój wkład w rozwój forum 5 lat działalności I dziękuje za smycz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2009 Ktoś kto nie pisze postów równie dobrze może je tylko czytać i co wtedy też nie zalicza się do "społeczności" szeroko rozumianej oczywiście ? Chyba żartujesz Spolecznosc to ludzie, ktorzy udzielają się na forum a nie sępią "czytając". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2009 Chyba żartujesz Spolecznosc to ludzie, ktorzy udzielają się na forum a nie sępią "czytając". Zgadzam się w 100% a tłumaczenie, że lepiej nic nie pisać niż spamować to naprawdę głupia wymówka... Albo się udzielasz, albo nie. Prosty podział Konkurs jest rozstrzygnięty, więc już nie mamy nic do gadania, choć mógłby być próg przyznawania nagród np. 50 postów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2009 Konkurs jest rozstrzygnięty, więc już nie mamy nic do gadania, choć mógłby być próg przyznawania nagród np. 50 postów Ależ macie bolączkę z tymi nagrodami :-) Konkurs miał za zadanie raczej nas zintegrować, może chociaż jedna osoba się skusi i dołączy do grona wypowiadających się osób ? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2009 Ależ macie bolączkę z tymi nagrodami :-) Konkurs miał za zadanie raczej nas zintegrować, może chociaż jedna osoba się skusi i dołączy do grona wypowiadających się osób ? :-) a dla mnie byłby to w tedy sukces Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2009 J/w - konkurs jest już zakończony i to że będziecie narzekać nic nie zmieni. Chyba nie myślicie że Bartek naglę wycofa się z konkursu i przeprowadzi go ponownie na Waszych warunkach? . Anyway, nawet jedno postowiec nosząc taką koszulkę reklamuje WHT Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2009 Zgadzam się w 100% a tłumaczenie, że lepiej nic nie pisać niż spamować to naprawdę głupia wymówka... Albo się udzielasz, albo nie. Prosty podział Konkurs jest rozstrzygnięty, więc już nie mamy nic do gadania, choć mógłby być próg przyznawania nagród np. 50 postów @Lan Hikari - "... tłumaczenie, że lepiej nic nie pisać niż spamować to naprawdę głupia wymówka ..." - chyba sobie zartujesz, w dobrym tonie jest nie udzielanie sie w tematach o ktorych nie ma sie 'pojecia' co do 'sprawiedliwosci' przyznawania nagrod nie wypowiadam sie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jwitos 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2009 tłumaczenie, że lepiej nic nie pisać niż spamować to naprawdę głupia wymówka... Albo się udzielasz, albo nie. Wiesz co... dziwne zachowanie, myślałem, że nikt nie lubi dyletantów. Ale to Twoje zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2009 Taa a ja ze smyczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2009 Dostałeś już ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2009 Jeszcze nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jwitos 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2009 A już zostały wysłane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2009 LiveChat on ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2009 Temat z nazwy dotyczy WHT, ale po postach widać co inne... A nie, jest jedna perełka: Gratuluję adminowi oraz wszystkim którzy mieli swój wkład w rozwój forum 5 lat działalności I dziękuje za smycz To ja zadam jedno sensowne pytanie: Kiedy można spodziewać się dostarczenia koszulki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negatyf 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2009 Kiedy nagrody zostaną wysłane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2009 Już niedługo spokojnie jak kocha to poczeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2009 Jak zapuka poczta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2009 Czekam, aż mi przyślą smycze aby rozesłać dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negatyf 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2009 OK, takiej odpowiedzi oczekiwałem, czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach