jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 a gdzie są zdjęcia tych koszulek? bo chyba ślepy jestem XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 a gdzie są zdjęcia tych koszulek? bo chyba ślepy jestem XD http://www.webhostingtalk.pl/obrazki/koszulka.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 thx Bartku jak już będziesz miał info co i jak z rozmiarami itd. to daj znać w wątku pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moonwalker 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 gratulacje ankieta wypełniona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 NICE koszulka mam nadzieje że się załapie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 Ja również byłbym zainteresowany zakupem tej koszulki Mam nadzieję, że istnieje taka możliwość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 Bardzo mi się podoba, chciałbym taką dostać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 koszulka bardzo fajna odnośnie ankiety to również wypełnilem. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 Czekamy na losowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PTR_STARE 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 Ja także czekam na losowanie. Liczba postów jest ważna bo u mnie ,... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 Jakiś skrypt losuje czy jak? bo może przeoczyłem info o tym jak odbywa się losowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 juz 20:03 ps. ale Bartosz Gadzimski przeglada ten post... moze lista zwyciezcow sie pojawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 Mamy wyniki! Koszulki otrzymują: jwitos LukasAMD Malitek tttomasz plumbum Nalfein marb Davi grzyb3k krystian85 Smycze otrzymują: Mich@ł wygodad Adami crazyluki mhost danio XvAK aab rgt dawstaw warmach1ne xradar wojtus00 ddluk nuCode macieii regdos halasty baski Mati010 zoozool gokish Abd Matjas kkarolczak zoreander trinh Negatyf Thane nonname lukas22333 MethOd Fallout SSJ Spanner Elfiszcze Hugos giasek breja ufek Wait Mr Max Jor.pl Raffuss karol508 ptr20 tmp3 servs-kamil MrBAD manieek Serdecznie gratulujemy! Prosimy o przesłanie na adres admin@webhostingtalk.pl adresu, na który ma zostać wysłana nagroda. W przypadku koszulki proszę o przesłanie rozmiaru oraz jeśli ktoś ma ochotę napisu na rękawie (nick, imię, nazwisko - co kto chce). Drobna zwłoka ale hostessa była bardzo małomówna i musiałem ręcznie szukać w arkuszu kalkulacyjnym. Dodatkowo powtórzyły się numery 12 razy! trwało to ponad godzinę, planowałem troszkę krócej. Tak tym razem wyglądała hostessa: <?php echo "<h1>top 10 - koszulki</h1>\n"; for ($i=0; $i<10; $i++) { echo rand(1,251) . "<br />"; } echo "<h1>smycze</h1>"; for ($j=0; $j<50; $j++) { echo rand(1,251) . "<br />"; } Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 Nie ma to jak mieć szczęście w takich losowaniach;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 Ani koszulki, ani nawet smyczy. Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 60 nagród. Nic nie wygrałem... Tak to już jest... ;( Gratuluję zwycięzcą, a webhostingtalk.pl życzę wszystkiego najlepszego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 Gratuluję wszystkim którzy coś otrzymali. Ponawiam pytanie, można coś zakupić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 Jak zwykle nic a szkoda. Fajnie by było jakby można pewne gadżety WHT zakupić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 Jak zwykle nic a szkoda. Fajnie by było jakby można pewne gadżety WHT zakupić... piszesz i masz Koszulka WHT ala Pawel_15 - wersja limitowana - tylko prosze sie nie rzucać, dla wszystkich starczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 Zorganizujemy możliwość zakupu koszulek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 Zorganizujemy możliwość zakupu koszulek. no to git, moge sklepik zamykac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PTR_STARE 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 jeaaa nie spodziewałem się, a myślałem że liczba postów jest ważna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 No coz, ja rowniez nic nie wygralem Tak to jest z kiepskimi skryptami hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PTR_STARE 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 za to za rok 6 urodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2009 hehe ja również nic bywa takie mam szczęscie w losowaniach Gratuluje zwyciężcom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach