ext 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2009 Witam. Próbując zmienić uprawnienia pliku klientem FTP (FileZilla) otrzymuję: Polecenie: SITE CHMOD plik Odpowiedź 500 'SITE CHMOD plik': command not understood Serwer ftp: FTP7(IIS7) Czy da się zmusić ten serwer do prawidłowej interpretacji polecenia CHMOD? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2009 Windowsy mają inny system przydzielania uprawnień niż chmod, stąd raczej nie da się zrobić tego o czym piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2009 Chmod to dla uniksów, w windowsie musisz kliknąć prawym na plik i zmienić uprawnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ext 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2009 A jeśli nie mam dostępu do pulpitu? Klientem FTP nie da się w żaden sposób? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2009 A jeśli nie mam dostępu do pulpitu?Klientem FTP nie da się w żaden sposób? Nie dam głowy, ale coś mi świta, że jesli via IE otworzysz sesję, to się da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2009 Nie dam głowy, ale coś mi świta, że jesli via IE otworzysz sesję, to się da. Ewentualnie via explorator windows, bo często mi klienci wrzucają prace na ftp-a poprzez exploratora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach