mat3vsz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2009 zaparkowałem domena z nazwa.pl na darmowym hostingu (xtreemhost.com). Wszystko działa jak należy (chyba ;0), ale dlaczego jak wchodzę na podstrony mojej strony to w pasku adresu dalej jest moja-domena.pl, a nie moja-domena.pl/podstrona.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2009 zaparkowałem domena z nazwa.pl na darmowym hostingu (xtreemhost.com). Wszystko działa jak należy (chyba ;0), ale dlaczego jak wchodzę na podstrony mojej strony to w pasku adresu dalej jest moja-domena.pl, a nie moja-domena.pl/podstrona.html bo to pewnie działa jak zwykły alias?dnsy ustawiałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mat3vsz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2009 tak, ustawilem dns'y. xtreemhost dal mi osobny katalog gdzie mam wrzucać pliki, ale jak tam wrzucam i wchodzę na moja-domena.pl to i tak kieruje do głównego katalogu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2009 moja-domena.pl kieruje ładnie na www.gigaone.pl, olewając całkowicie to, co jest w dalszej części adresu. Więc wypada, że wszystko jest ok... Odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz tutaj: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=16429 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach