Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2009 www.speedtest.net w nowej odsłonie Podoba Wam się? Wg. mnie jest całkiem nieźle Tylko coś wyniki testów mało miarodajne(?) dodam, że mam w domu 4mb/s z serwerowni ciągnięte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2009 Mam UPC 10 / 1 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2009 Jak najbardziej wiarygodne; Nawalili sporo tych reklam google, layout mi pasuje, w sumie tamten też był ok. Fajną rzeczą jest wyświetlanie czasu downloandu/uploadu poszczególnych plików (np. mp3/filmu). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2009 Czemu wy macie taki szybki net ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2009 Dużo lepiej to wygląda niż wcześniej. Teraz jest dużo jaśniej i bardziej czytelnie. U mnie kiepsko: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2009 Nowy layout jest lepszy od poprzedniego, bardziej czytelny i przejrzysty Moje: Powinno być 2mbps ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2009 tak se to miarodajne ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2009 iPlus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2009 a mi się bardziej podobał poprzedni, teraz jest za jasno, oczy na forach będą zjeżdżać na speedtest zamiast go tylko tak "kukać" i jechać dalej na teksty postów.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maus 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2009 Do 13nastej mam internet x2, czyli wynik poprawny. Szkoda że system nie może rozpoznać żę z Torunia do Bydgoszczy jest 50kilometrów a nie 100mil ... Wieczorem wstawię test z normalnej prędkości. Pozdrawiam użytkowników WHT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fuqet 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2009 Neo 1Mb/s . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2009 Kablówka na DSLach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2009 Jak wszyscy to ja też zamieszczę w nocy nawet x4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2009 Play Online Blueconnect Niestety dostępu do kabla nie posiadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2009 Chello 10/1 porażka ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2009 Nie jest źle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2009 E-wro Osiedlowa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2009 To samo ale przez serwer w Bydgoszczy a nie przez Gdańsk ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2009 Aplikacja działa znacznie szybciej: No nieźle ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2009 Chello 10/1 porażka ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2009 Kablówka - transfer maksymalny 1Mbps/256kbps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2009 Hmm... dziwne, na Czelo 10Mbit mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Techmak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2009 i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pixel 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2009 Z pracy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach