jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2009 czemu nikt nie zamknie tego tematu i nie wydzieli np tak: efuturo - vpsy efuturo - siec efuturo - dedyki coś w tym rodzaju... bo wchodząc tutaj już nie wiem czy padła sieć.. czy znowu komuś vps? Co za bardzo mnie nie obchodzi w tym momencie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2009 Wyżej napisałeś że nie masz ani vps'a/dedyka na webh.pl/efuturo, więc po co nabijasz ? :> Btw. u mnie wszystko smiga i jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2009 Wyżej napisałeś że nie masz ani vps'a/dedyka na webh.pl/efuturo, więc po co nabijasz ? :> Btw. u mnie wszystko smiga i jest ok że nie mam vpsa.... mam SERWERY w efuturo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2009 A no chyba że tak, to przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2009 czemu nikt nie zamknie tego tematu i nie wydzieli np tak: efuturo - vpsy efuturo - siec efuturo - dedyki coś w tym rodzaju... bo wchodząc tutaj już nie wiem czy padła sieć.. czy znowu komuś vps? Co za bardzo mnie nie obchodzi w tym momencie... I co to da? Idac w ten sposob to mozna podzielic na [efuturo-vps-serwer1], [efuturo-vps-serwer2] itd. Imho jeden zbiorczy temat jest lepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach