Leonek123 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2009 Witam Poczytalem troche z googli o limitowaniu prędkosci połączeń (pobieranie wysyłanie itd) i znalazłem tylko jeden mod (mod_cband) wiec go postanowiłem użyc. Mod niby działa wporządku limituje predkości oraz ilości połączeń ale nie dokładnie. A dokładnie nie limituje gdy sie wywoła pobieranie do serwera poprzez skrypt PHP. Macie na to jakomś rade ? Na wszelki wypadek załączam configuracje: NameVirtualHost xxx.xxx.xxx.xxx:80 <VirtualHost xxx.xxx.xxx.xxx:80> ServerAdmin webmaster@localhost ServerName xxx.xxx.xxx.xxx DocumentRoot /var/www CBandSpeed 1000kb/s 100 100 CBandRemoteSpeed 1000kb/s 100 100 <Location /cband-status> SetHandler cband-status </Location> <Location /cband-status-me> SetHandler cband-status-me </Location> <Directory /> Options FollowSymLinks AllowOverride None </Directory> </VirtualHost> Tyle stron przetrzepałem szukając odpowiedzi i nic. Skryptem PHP plik z innej strony można pobrac na serwer z max predkoscią ;/ Dzienki za wszelką pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2009 Tyle stron przetrzepałem szukając odpowiedzi i nic. Skryptem PHP plik z innej strony można pobrac na serwer z max predkoscią ;/ Tak na zdrowy rozum to działa poprawnie, bo to limituje apache, a php to nie apache i on sobie pobiera po swojemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leonek123 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2009 A jest jakiś sposób zeby w php ustawic limit pobierania? (oczywiscie zalezy mi aby to nie bylo w skrypcie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach