Dj Tomas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2009 Witam, posiadam stronkę na serwerze z DirectAdmin. Utworzyłem nową domenę i teraz pytanie, ustawiłem limit miejsca dla tej domeny na 700mb ale to ograniczenie nie działa wrzucać można więcej. Jak ograniczyć tą domenę do tych 700mb pojemności aby nie możliwe było przekroczenie danego miejsca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2009 włacz suspend at limit- ale to ci zblokuje konto dla tej strony wiec poczytaj co to quota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dj Tomas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2009 Tzn wytłumaczę ogólną sprawę: mam konto główne: www.nazwa.domena.pl utworzyłem drugą domenę: www.nazwa2.domena.pl dla nazwa2 ustawiłem limit 700mb i limit transferu powiedźmy 5GB. Chciałbym, żeby po nie można była na tej domenie przekroczyć 700MB i transferu 5GB. Konto może zostać zablokowane tzn domena2, konto główne i domena główna mają być aktywne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2009 No to pozostaje nam konto reseller, ograniczenie przy dodawaniu domen z poziomu użytkonika nie zablokuje subdomeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2009 No to pozostaje nam konto reseller, ograniczenie przy dodawaniu domen z poziomu użytkonika nie zablokuje subdomeny. Nie jestem pewien na 100 % ale po co w takim razie podaje się miejsce oraz transfer na subdomeny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2009 Nie jestem pewien na 100 % ale po co w takim razie podaje się miejsce oraz transfer na subdomeny ? WIęc powtórzę, ograniczenie przy dodawaniu domen z poziomu użytkonika nie zablokuje subdomeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach