mlodziutka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2009 Witam mam pytanie prowadzę działalność usługi leśne w Polsce i pracuję dla polaka w Niemczech i tu zaczyna się problem , ponieważ muszę wystawić fakturę za usługę Niemcowi który jest osobą prywatną i potrzebuje fakturę bez vatu a Ja jestem vatowcem czy mogę taką fakturę wystawić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2009 Tu krzak, tam krzak, często o tych krzakach piszecie i proszę, usługi leśne fora pomyliły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mlodziutka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2009 Dzięki wcale mi nie pomogłeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2009 NIP EU potrzebny i wtedy fakturę 0 VAT wystawiasz.. a Niemiec odprowadza w kraju 19%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mlodziutka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2009 Wielkie dzięki naprawdę mi pomogłeś Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach