PokerFace 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 Witam poszukuję hostingu pod moje forum jest dosyć duże i obecny hosting (shared) słabo działa parametry forum: Nasi użytkownicy napisali 1,742,107 postów, tematów 247,175, postawili 122119 piw Mamy 545386 zarejestrowanych użytkowników Ostatnio zarejestrowana osoba: diver89 Średnio online jest 2000-3000 userów co możecie mi polecić kwota do 600-800zł rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 zrób zrzute i pomnóż kwote jakieś dobre 4 razy to moze coś sie znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PokerFace 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 localhost, H@H@. xD Co w tym śmiesznego na localhost to sobie możesz postawić serwer do sapera.. znalazłem dKonto Business 69,00 zł / miesiąc ale trochę mało transferu... może jest coś innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 Nie podałeś konkretów typu: HDD/transfer miesięczny + to: Średnio online jest 2000-3000 userów czy na pewno online? czy może UU dziennie? Najlepiej podaj link'a do forum. Skrypt forum to przemo? czy może coś bardziej zoptymalizowanego typu: VB/IPB/WBB3 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 małą kwotę chcesz wydać pod takie coś.... shared tego chyba nie weźmie VPS lub dedyk ew RPS bez limitu transferu w ovh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 Co w tym śmiesznego na localhost to sobie możesz postawić serwer do sapera.. znalazłem dKonto Business 69,00 zł / miesiąc ale trochę mało transferu... może jest coś innego A może coś własnego? Jakiś ładny dedyczek? Ale nie za taką kasę ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PokerFace 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 Albo prohost.pl Platinium Biznes 20gb pojemności 2400gb transferu rocznie: 600 PLN mieści się w cenie i więcej transferu A może coś własnego? Jakiś ładny dedyczek?Ale nie za taką kasę ;] nie mam tyle kasy żeby kupić dedyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 Przy takich statystykach, to ja bym radził dedyczka albo VPSa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2009 Co w tym śmiesznego na localhost to sobie możesz postawić serwer do sapera.. znalazłem dKonto Business 69,00 zł / miesiąc ale trochę mało transferu... może jest coś innego Widzę że post został usunięty ale cytat się zachował. To wyjaśnię; wyśmiałem temat gdyż takie forum powinno stać na porządnym dedyku a nie na jakimś shared. Za taką kwotę to najwyżej zostaje Ci localhost ;f (o ile masz dobre łącze..). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PokerFace 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2009 Jak tak to podajcie konfiguracje co to uciągnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młody~ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2009 daj adres forum.... Z tego co widze w top najwiekszych for polskich - nie ma takiego, które ma 1.7mln postów poza gamecenter - a tamtego forum właściciela znam i nie jadą na shared. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PokerFace 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2009 daj adres forum.... Z tego co widze w top najwiekszych for polskich - nie ma takiego, które ma 1.7mln postów poza gamecenter - a tamtego forum właściciela znam i nie jadą na shared. Linka nie będę podawał bo treść "trochę" nie legalna a wierzyć mi nie musisz, ze mam takie forum... co do skryptu to przekonwertowany z przema na vb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2009 Zależy jakie mody masz na tym VB. Jakieś dual core powinno dać radę już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PokerFace 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2009 Zależy jakie mody masz na tym VB. Jakieś dual core powinno dać radę już. Takie coś wystarczy ?? http://www.ovh.pl/produkty/superplan_mini.xml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2009 Offtop on nie ma takiego, które ma 1.7mln postów Darkwarez ma 6,934,842 postów offtop off Takie duże forum a nie masz pieniędzy na serwer ? przecież reklamy, zrzutki zrobić powinno być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2009 OVH nie nadaje się pod 'trochę' nielegalną działalność. zobacz na ofertę leaseweb... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młody~ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2009 Offtop on Darkwarez ma 6,934,842 postów offtop off Takie duże forum a nie masz pieniędzy na serwer ? przecież reklamy, zrzutki zrobić powinno być. Ja tu mówie o liczbie 1.7XXXXX a nie 6XXXXXX. @ Autor, podaj linka na priva. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawid_c 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2009 Jeśli masz takie duże forum warezowe to najlepiej offshore, np 12no.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2009 http://www.ovh.pl/produkty/superplan_best_of.xml Powinno być ok, jeżeli to VB bez VBseo i innych niepotrzebnych ficzerów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawid_c 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2009 To jest phpBB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2009 U nas nie hostujemy nielegalnych treści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2009 2 k userow online ?? przy forum warezowym ?? ahahhahahah no to kawal dobry Jedyne forum ktore ma takie osiaga to forum o tematyca p2m/op2m ... wlascicielem nie jestes zadnego z nich bo na obu mam moda ;] Darkwarez ? ahaha pisze ze 2 k osob online z czeho ponad tysiak gosci a jak liczysz w ramce ponizej to wychodzi 300 darujcie sobie Bardzo mocna maszyna juz musi byc pod takie forum o ile masz takie osiagi i nie krozystasz z pewnych dopalaczy Btw. polecam Ecatel jesli chodzi o warez lub ewentualnie cos typu Prolime lub Plutost , moze wrzhost co do ostatniego znam admina Tippiega serwerki w Malezji wiec dane bezpieczne mam znizke 30% wiec psiz jak cos ;] pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2009 @ joker666pl1 Powinieneś zadbać o kulturę, oraz stylistykę... Patrząc na Twój post aż oczy bolą, to nie forum onetu ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach