Mosorczyk 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 Jako, że nie znam tej formy, proszę o opinie. Wiem, że dzisiaj mieli pada, dlatego nie biorę go pod uwagę. Wcześniej o nich nic nie słyszałem - stąd ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 BARDZOO dobra firma :0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 HitMe ma u nich servery Potwiedziam, bardzo dobra firma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nSpace 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 Ja także polecam i potwierdzam profesjonalizm tej firmy. Trzy z czterech zamówionych serwerów działają w NEPHAX już kilka miesięcy bez najmniejszych problemów. Dziś mieliśmy kolejny przykład poważnego podejścia do tematu. Problem jest rozwiązywany szybko i bez zbędnych kłamstewek jak to czasem bywa w kilku innych serwerowniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 Godzina 23:36 a pan Michał z nephax pisze mi właśnie, że będzie teraz robiony serwer dla mnie Polecam tę firmę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mosorczyk 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2009 Widzę pełen profesjonalizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach