Paul 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 Obecnie posiadam domenę zarejestrowaną w home.pl (początkowo w promocji, dwa tygodnie temu odnowiłem i teraz chcę uciec bo kolejny rok odnowienia za 120zł. to przesada...) i chcę przetransferować ją do jakiejś innej firmy gdzie odnowienie za rok było by tańsze... Posiadam kilka domen w Ovh.pl ale jest jedna wada przez co nie chcę przenosić tam już więcej domen otóż, nie ma możliwości aby Ovh wyświetlało danej właściciela we whois - osoba fizyczna (W Ovh.pl poza powyższą wadą jest faje to, że można ustawiać oddzielnie rekordy A, MX, TXT itd. oraz że dają do każdej pl konto - niby małe ale zawsze). Proszę o podpowiedź gdzie warto trzymać domen, oraz gdzie jest możliwa edycja stref domeny a najlepiej jeszcze gdzie by było choćby jakieś malutki konto www do domeny ? Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 www.masternet.pl i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paul 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2009 A czy może coś poza MasterNet.pl jest warte uwagi ? (nie, żebym coś miał do powyższej firmy lecz zawsze wybór jest lepszy...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2009 Cenowo nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szakus 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2009 masternet albo ovh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2009 Proszę o podpowiedź gdzie warto trzymać domen, oraz gdzie jest możliwa edycja stref domenya najlepiej jeszcze gdzie by było choćby jakieś malutki konto www do domeny ? W http://dhosting.pl/ do zarejestrowanej domeny dodawane jest bezpłatne konto dDomena (500 MB pojemności, 6000 MB rocznego transferu). Edycji stref niestety nie można jeszcze wykonywać ręcznie, natomiast nie jest to wadą przy tak szybko funkcjonującym supporcie. Cena przedłużeń nieco wyższa niż w masternecie czy ovh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berni23 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2009 Until the end of march ppd.pl/cennik.html is even cheaper than ovh+masternet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fado 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2009 Until the end of march ppd.pl/cennik.html is even cheaper than ovh+masternet. Where do you see cheaper prices? Registration&Renewal prices are higher. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2009 Ja tam widze, ze jest taniej. W ovh tez jest za odnowienie 40 zl netto i za rejestracje 10 netto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berni23 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2009 Where do you see cheaper prices? Registration&Renewal prices are higher. You have to scroll down to the very bottom, but as i said this only available this month. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szakus 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2009 W OVH masz bardzo dobry panel do zarządzania domenami zmiany w DNS są aktualizowane prawie natychmiast .. minusem jest to że jak będziesz chciał przenieść gdzieś domene z OVH to każą ci faxem potwierdzać tożsamość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paul 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2009 W OVH masz bardzo dobry panel do zarządzania domenami zmiany w DNS są aktualizowane prawie natychmiast .. minusem jest to że jak będziesz chciał przenieść gdzieś domene z OVH to każą ci faxem potwierdzać tożsamość To jeszcze można przecierpieć dla mnie gorsze jest to, że nie mogę mieć we whois swoich danych ABONENT: dane niedostępne - takie coś jest zawsze przy domenach pl na osobę fizyczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2009 W OVH masz bardzo dobry panel do zarządzania domenami zmiany w DNS są aktualizowane prawie natychmiast .. minusem jest to że jak będziesz chciał przenieść gdzieś domene z OVH to każą ci faxem potwierdzać tożsamość A co z osobami nie pełnoletnimi ? BO może będę szykował przeprowadzkę do Masternet Paszport dam zobaczą rocznik ... i będą się szczępić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach