kovalsky1989 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2009 Witam, szukam dobrego hostingu za sms, jakie polecacie? najlepiej lokalizacja niemcy/polska ;> Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2009 active-hosting.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2009 boo.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kovalsky1989 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2009 hm wybrałem już active-hosting.pl, ale proszę jeszcze o podawanie propozycji, dziękuję Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2009 proste: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=ho...mp;aq=f&oq= pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kovalsky1989 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2009 ale ja chcę żebyście mi doradzili jakieś dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciejr2 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2009 www.hosting.hitme.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2009 ja w sumie polecam jak ktos juz wczesniej boo.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2009 Z tym że boo.pl zależy to jeszcze jaki skrypt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 www.proserwer.pl Korzystam już 3 miesiąc. Zero zastrzeżeń. www.wrzuta.xt.pl - stoi na tym serwerze. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 hm wybrałem już active-hosting.pl, ale proszę jeszcze o podawanie propozycji, dziękujęPozdrawiam Ja też wybrałem active-hosting, od stycznia mam tam hosting sms i nie narzekam. Kolega ma w boo.pl to w godzinach szczytu wpisałem adres i zanim się strona wczytała zdążyłem herbatę wypić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach