anana 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2009 Czy zastanawiałeś się kiedyś jak Twój obecny wizerunek w nowych mediach wpływa na funkcjonowanie Twojego biznesu? Jesteś pewien, że Twoja obecność w kanale internetowym i mobilnym spełnia swoje zadanie? A Twój serwis pozyskuje wszystkich klientów, którzy są zainteresowani Twoją ofertą? Pomagamy zaistnieć i tworzyć wizerunek w nowych mediach. Rozumiemy panujące zasady i projektujemy z uwzględnieniem potrzeb Twoich klientów, Twojej branży oraz indywidualnych preferencji Twojego biznesu. Skontaktuj się z nami: Dowiedz się więcej: www.ananastar.com Napisz do nas: info@ananastar.com Zadzwoń: +48 12 391 60 68 Tworzymy funkcjonalne serwisy i aplikacje internetowe wspomagające zarządzanie firmą i komunikację marketingową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2009 Czy "Oferty Pracy" nie oznacza, że ktoś szuka pracownika? Dziwne te gimnazjalistki w kontakcie : ) I nie mogę znaleźć danych (NIP i REGON)? To firma z USA czy PL? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2009 I nie mogę znaleźć danych (NIP i REGON)? To firma z USA czy PL?To, że nie możesz ich znaleść, wcale nie oznacza, że ich tam nie ma KRS: 0000308779, Sąd Rejonowy dla Krakowa Śródmieścia XI Wydział GospodarczyNIP: 676 237 85 33 | REGON: 120720098 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2009 Dziwne te gimnazjalistki w kontakcie : ) I nie mogę znaleźć danych (NIP i REGON)? To firma z USA czy PL? Są pod gimnazjalistkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2009 aaa... zapatrzyłem się na te gimnazjalistki : ) niemniej jednak.. czy nie jest to subforum z ofertami pracy? heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 macie taki przycisk "RAPORT" - wystarczy go używać. Rzut za 3 punkty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach