Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 Kopiąc po necie nie tyle znalazłem, co odnalazłem idealne rozwiązanie dla osób szukających serwera / serwerów dla siebie: http://www.lukasamd.pl/wpis61/niewiarygodn...g-za-darmo.html [umiejętność czytania ze zrozumieniem i rozumieniem metafor mile widziana] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 tak się składa że ja już od dawana polecam ten hosting !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 I gdzie ta rewelacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 Tak. W pełni darmowe. Czyli wg Ciebie: darmowe są części, darmowy jest prąd, darmowe jest łącze, darmowa jest licencja na panel? Skoro to jest darmowy hosting/dedyk... Nie? Artykuł (zarówno tytuł, jak i cała treść) ma poziom równy różnym tabloidom, które mają tylko przyciągnąć czytelnika (w tym przypadku UU). << Wow. Znowu wychodzi, że objeżdżam/krytykuję... >> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 Niczego głupszego się już nie dało napisać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 @p - nie jest złe, można nieźle wkręcić będących nie w temacie, co widać w 1 komencie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 @p - nie jest złe, można nieźle wkręcić będących nie w temacie, co widać w 1 komencie Że tak brzydko napiszę, "podnieca" cię robienie głupa z początkujących, o Wielki Salomonowy Wszystko-Wiedzący umyśle? Chciał byś, aby tak ciebie gdzieś potraktowali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 dzizas :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach