nvu 24 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 Odrazu mówię, nie śmiać się wiem że to proste ale jutro mam sprawdzian z tego. Zadanie brzmi, zamień sume algebraiczną na iloczyn: 2ax + xb -2a - b czyli x(2a+B) a co dalej sie robi z -2a i -b x(2a+B)1(-2a-B) ? Dobrze myślę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 Nie: 1) x(2a+b)1(-2a-b), co to w ogóle ma być za zapis? 2) (2a + b)(x - 1)... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 Skoro jutro masz z tego sprawdzian to chyba długa noc przed Tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 juz wiem, poradziłem sobie kolega pomógł. wyszło: (x-1)(2a+ koncowy wynik właśnie się kuje bo po 10 godzinach przy kompie 10 % wiadomości do mnie dociera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 NVU będzie ale w przyszlości narazie nvu chce się ogarnąć z gimnazjum aby pójść np. do bathorego w co NVU cholernie wątpi :) już all ogarnełem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 Już tyle wersji słyszałem dotyczących Twojego wieku, przyznam że prowadzisz barwne życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 No, ostatnio przyznał się na prawdę ile ma lat. Szkoda że było tyle tego kręcenia przy firmie ale firehost nie jest już jego własnością, mam nadzieję że nie planuje kolejnego nowego biznesu. Dla mnie jest czysty, dajmy mu już spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 Ale linux sam przecież wiesz gdybym napisał odrazu że mam tyle lat nikt by u mnie usług nie kupił. A mimo tego w tym wieku moim zdaniem sporo się nauczyłem dzięki temu . A nowy biznes to może ... ale po studiach :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 ale po studiach :-) Wątpię że wytrzymasz . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 oo kurdeee, ładnie teraz się zdziwilem. myslalem ze ma ok 16-17 a tu 14 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 Hehe pojechał po bandzie Też myślałem, że ma więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 Zaraz się okaże że on jest botem. NVU, rozumiem że lubisz taką tajemniczość swojej osoby i skandalizm ? Jeżeli masz 14 lat i zrobiłeś FH.pl to albo masz takie niewiarygodne szczęście jak ja albo takich bogatych starych... myślę że powinieneś raz powiedzieć prawdę kim jesteś a nie ciagle nowe kwiatki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 @Paweł ale ja już dawno powiedziałem w temacie o zlocie asbisu gdzie były moje zdjęcia, nie wcale nie mam bogatych rodziców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 myślę że powinieneś raz powiedzieć prawdę kim jesteś a nie ciagle nowe kwiatki...A Ty powiedziałeś? 90% osób przebywa tutaj "anonimowo", więc nie przesadzajmy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 To po co te kwiatki typu 14 lat ? Potem tylko pół forum huczy bo NVU to a tamto... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 Myślę że P już odpowiedział.. A po co kwiatki ? a powiedz mi czy kupiłbyś u mnie usługi gdybym miał 14 lat w firehost np .. ciekawy jestem, teraz znasz już swoją odpowiedź na pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 Straszny offtop No to jak masz 14 lat to FH dzialal zadziwiajaco dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 Bo chciałem udowodnić że młody też morze, a nie tylko krzaki ... ;-) swoje zrobiłem i mi to wystarczyło, zawsze chciałem mieć taki hosting i miałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 Bo chciałem udowodnić że młody też morze, a nie tylko krzaki To nie forum o przyrodzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 Jako potencjalny klient nie znając tego forum i nie czytając o twoich wyczynach gdybym wiedział że masz 14 lat i robisz firme to bym poszedł do konkurencji gdzie drożej i pewniej, choć wyjątków pełno. Mimo to pogratulować że mimo młodego jakiegoś tam wieku udało ci się wytrzymać krytyke i utrzymać firme na powierzchni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 Jako potencjalny klient nie znając tego forum i nie czytając o twoich wyczynach gdybym wiedział że masz 14 lat i robisz firme to bym poszedł do konkurencji gdzie drożej i pewniej, Sam sobie odpowiedziałes na pytanie dlaczego udawałem że mam 20 lat... cMimo to pogratulować że mimo młodego jakiegoś tam wieku udało ci się wytrzymać krytyke i utrzymać firme na powierzchni smile.gif Dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 morze Mimo wszystko, nie tylko pytaj nas tylko o matematykę, lecz i o pisownie języku ojczystym :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2009 Przepraszam za ten jakże wielki błąd :-) ale pisałem to na szybko ... widzę nową fuche masz łukasz w NQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach