witek010 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 Witam, W najbliższym czasie mam do zarejestrowania kilkaset domen w związku z czym szukam najbardziej optymalnego rozwiazania. W jakiej firmie najlepiej to wykonać? Co mnie interesuje -cena -łatwość cesji (nie tak jak w nazwa.pl że trzeba wysyłać wnioski pocztą) -dostęp do kodu AuthInfo (bez wysyłania wniosku pocztą jak w nazwa.pl) -możliwość szybkiego i bezproblemowego przeniesienia do innego operatora -łatwy i przyjazny w obsłudze panel klienta -kontakt/pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 masternet.pl / vbiz.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 www.masternet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 Tylko MasterNET.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 MasterNET.pl Tanio i bezproblemowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badyl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 hrd.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 ovh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 W sumie aktualnie mam dylemat czy zostać w ovh czy przenieść moje domeny do Masternetu, jednak chyba napędzę Polską gospodarkę i dam zarobić Adrianowi . W sumie to po co dawać zarobek Olesowi czy jego rodzinie (ovh to spółka rodzinna ;f) skoro można mieć za taką samą cenę domeny w Polsce z dużo szybszym i milszym (podejrzewam) supportem? Ja stawiam na Masternet! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mosorczyk 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2009 Jak domeny to Masternet. Nie polecam małych firm bo firma musi być pewna, tak co byś później nie walczył o odzyskanie domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2009 Na support nie można w masternecie narzekać, w ovh wiadomo jak jest. Miałem małe ale z domenami, jeden mail i wszystko działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach