frytes 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2009 Witam. A ja Was zaskoczę. Zamiast wypytywać na forum ludzi co mają pojęcie o tym jak ja o teorii kwantowej, dlaczego nie zapytasz u źródła? Napisz do admina no-1.pl poproś o okres testowy sam się przekonasz. Kimsufi to nie jest śmiech na sali, bo liczy się to, co kto potrafi z serwerem zrobić i ile z niego wyciągnąć. Dla Waszej informacji dodam że ten serwer jest przeznaczony na konta free, a to że stoi tam strona główna hostingu tym bardziej dobrze o nich świadczy. Posiadają kilka serwerów (mi wiadomo o 3 dane z grudnia 2008). Także dobrze radzę skontaktować się bezpośrednio i poprosić o konto testowe. Na home owszem serwery dobre, tylko czy ta cena wszystkich zadowoli? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vilgefortz 75 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2009 frytes Nowy użytkownik Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Dołączył: Dzisiaj, 14:30 nic nas juz nie zaskoczy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach