Gość McN Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2005 Witam. Pisze tu do admina. Panie administratorze niewiem czy to tylko u mnie tak ale moja przeglądarka IE pokazuje mi znak UWAGA na pasku statusu z lewej strony i napis: Gotowe, ale wystapiły błedy na stronie. Error ma sie następująco: Wiersz 39 Oczekiwanie na strone http://www.webhostingtalk.pl/posting.php?m...de=newtopic&f=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2005 a kliknij w to [usuniete] i powiedz co sie pokaze ? from moderator: Oj nieladnie, nieladnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2005 Rozumiem imienniku Twoja trwoge, ale brzydko takie zarciki robic.. ;-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2005 Nie moglem sie powstrzymac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamszendzielorz Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2005 Nie moglem sie powstrzymac Sek w tym ze to FF rowniez wiesza (w wersji < najnowszej, wiec 1.0.6) pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2005 hmm zalezy jaki OS Mi na win xp sp2 i ff 1.0.5 powiesil ale na 1.0.6 nie Na linuxie rowniez nie mialem zwiech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2005 win xp sp2 i ff 1.0.6 bez zwiechy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diwi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2005 P.S Co do firefoxa. A ja mam opero firefoxa (patrzcie na dół) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość McN Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2005 Ja mam system windows Xp SP2 ze wszystkimi aktualnymi łatkami i aktualizacjami i mi wyskakuje ten bład. niewiem czy to wina przeglądarki czy jest bład na stronie. Problem sie pokazuje po odpowiedzi na jakis post. Więc niezawsze jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2005 Hmm, chyba juz wiem. Czy w przypadku bledu pokazuje sie baner w topie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2005 Sprawdzilem. Nie pokazuje sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2005 Hmmm, to w linijce z <noscript> jutro (dzisiaj) na spokojnie pokombinuje. Dzieki za informacje. Milej nocy Wysłany Pią 05 Sie, 2005 23:15: Powinno byc juz dobrze. Dajcie znac jakby jeszcze bylo zle. Pozdrawiam, Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach