Duna 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2009 Witam Wlasnie dostalem informacje od obecnej firmy, ktora hostuje moj serwis, ze jem 5x wiecej czasu cpu niz oni dopuszczaja. Szukam nowego miejsca. Jest to forum smf 3 tys uzytkownikow, 27 tys postow plus portal php-fusion. Aktualny ruch to ponad 50GB -70GB miesiecznie. Tylko nie piszcie zmien skrypt lub zrob optymalizacje. Robilem co sie tylko dalo. Jakie mam alternatywy ?. Co proponujecie ?. Nie podaje budzetu poniewaz nawet nie orientowalem sie ile musze wydac na jakies rozsadne rozwiazanie. PS. Szukam jakiegos miejsca na lata. Nie chcial bym za kilka miesiecy znowu przezucac serwis w inne miejsce. Dzieki z gory za pomoc Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2009 ile osób online w godzinach szczytu? skrypt forum smf jest ok tylko ten: portal php-fusion nie jest za bardzo ok lokalizacja w EU? czy PL only? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duna 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2009 ile osób online w godzinach szczytu? skrypt forum smf jest ok tylko ten: portal php-fusion nie jest za bardzo ok lokalizacja w EU? czy PL only? 40-50 w godzinach szczytu. Rekord to 110. Wiem, ze fusion jest kiczowaty. Lokalizacja obojetna. Moze byc nawet US. Aktualnie strona lezy na serwerze w stanach i chodzi bardzo milo. Zapomnialem dodac, ze to bardzo pilne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2009 Nasze konto premium plus dodatkowy transfer bez problemu powinno obsłużyć serwis o którym Pan pisze. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2009 H9 (hostnine.com) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duna 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2009 H9 (hostnine.com) Jestem wlasnie na podobnym hostingu do H9 - siteground.com . Jak juz mowilem nie chce znowu za 2-3 miesiace przenosic calego serwisu gdzie indziej. Wiem, ze za kilka miesiecy liczba odwiedzin wzrosnie dwukrotnie. Dolaczam statystyki, ktore dostarczyla mi firma siteground. Jestem troche zdziwiony tak duzymi wartosciami. Czy ktos ma jeszcze jakies pewne propozycje ?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2009 dhosting / kei Ale niestety za jakość trzeba troszkę zapłacić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach