Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Duna

Szukam miejsca pod serwis

Polecane posty

Witam

Wlasnie dostalem informacje od obecnej firmy, ktora hostuje moj serwis, ze jem 5x wiecej czasu cpu niz oni dopuszczaja. Szukam nowego miejsca. Jest to forum smf 3 tys uzytkownikow, 27 tys postow plus portal php-fusion. Aktualny ruch to ponad 50GB -70GB miesiecznie. Tylko nie piszcie zmien skrypt lub zrob optymalizacje. Robilem co sie tylko dalo. Jakie mam alternatywy ?. Co proponujecie ?. Nie podaje budzetu poniewaz nawet nie orientowalem sie ile musze wydac na jakies rozsadne rozwiazanie.

PS.

Szukam jakiegos miejsca na lata. Nie chcial bym za kilka miesiecy znowu przezucac serwis w inne miejsce.

Dzieki z gory za pomoc

Pozdrawiam

ile osób online w godzinach szczytu?

skrypt forum smf jest ok :( tylko ten: portal php-fusion nie jest za bardzo ok :)

lokalizacja w EU? czy PL only?

ile osób online w godzinach szczytu?

skrypt forum smf jest ok :( tylko ten: portal php-fusion nie jest za bardzo ok :)

lokalizacja w EU? czy PL only?

40-50 w godzinach szczytu. Rekord to 110. Wiem, ze fusion jest kiczowaty. Lokalizacja obojetna. Moze byc nawet US. Aktualnie strona lezy na serwerze w stanach i chodzi bardzo milo.

Zapomnialem dodac, ze to bardzo pilne

Nasze konto premium plus dodatkowy transfer bez problemu powinno obsłużyć serwis o którym Pan pisze.

Pozdrawiam

H9 :(

(hostnine.com)

Jestem wlasnie na podobnym hostingu do H9 - siteground.com . Jak juz mowilem nie chce znowu za 2-3 miesiace przenosic calego serwisu gdzie indziej. Wiem, ze za kilka miesiecy liczba odwiedzin wzrosnie dwukrotnie.

Dolaczam statystyki, ktore dostarczyla mi firma siteground.

17-03-2009-maciejsobieniak.com.jpg

Jestem troche zdziwiony tak duzymi wartosciami. Czy ktos ma jeszcze jakies pewne propozycje ?.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

Zaloguj się, aby obserwować