Tomick 29 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2005 Co o tym myślicie? Popatrzcie na pakiety START i CLASSIC. Podobno serwer w warszawie, ale tracert wskazuje na active24.cz ;P Chodź nie wiem gdzie się mieści active24.cz. A ceny skandalicznie niskie jak na takie parametry. I to mnie martwi szczerze mówiąc.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2005 Domey.org = Domenytanio.pl >> www.active24.pl. Ja z ta firma mam same dobre doswiadczenia. . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomick 29 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2005 ale nie sądzisz że stosunek paramterów do ceny jest bardzo, ale to bardzo naciagnięty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2005 Szczerze? Nie. Zauwaz, ze transfer jest podany w skali rocznej. 100 GB rocznie to 8,3 GB na miesiac (i to in/out). Więc co mi po tych 4 GB na stronę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomick 29 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2005 ah no tak... pomyliłem to z transferami miesięcznymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach