netzip 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2009 Może znajdą się zainteresowani dyskusją nad samym MySQL - zarządzanie serwerami baz danych, projektowanie wydajnych baz oraz ich optymalizacja. MySQL.org.pl Zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2009 ruchu to zbyt dużego tam nie ma jeszcze ;-) dbadmin to Ty ? jak ja lubie takie bezosobowe firmowo-funkcyjne nicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2009 Akurat w wypadku forum hobbystyczno-technicznego ( ) nie sądzę, aby podawanie danych było szczególnie ważne. Swego czasu bellerofont miał dbforum.pl - ruch też z początku niewielki. Po to napisałem temat, aby ruch możliwie się zwiększył. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2009 ja nie mówię by podawać tutaj jakieś dane, ale wystarczy nick że tak sie wyrażę osobowy a nie funkcyjny. Nigdy na forach nie lubiłem nicków typu - admin, moderator, pani kontekstowa() i tak dalej. ale to tylko offtop. życzę dobrego rozwoju forum;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2009 Hmm... Masz rację :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2009 a nie powinno tam być stopki że forum jest oparte na phpbb ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2009 Powered by phpBB ? 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2009 a nie powinno tam być stopki że forum jest oparte na phpbb ? nie musi być. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2009 Nie musi być. Ale bez stopki mogą odmówić udzielenia pomocy/supportu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2009 SEO SEO SEO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Debian 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2009 SEO SEO SEO Nie ma to jak "Friendly URL's" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2009 Mimo sympatii do użytkowników wht czy reklamowanie konkurencyjnych stron jest zgodne z regulaminem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2009 Szybko się tego forum pozbywasz. Brak zainteresowania i słaby marketing? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach