jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 Sebak: Fakt nie doczytałem ze chodzi o dedyka, bo w tym temacie wypowiadały sie osoby które posiadają vps'a.. dlatego sądzę iż ten temat można zamknąć i założyć nowe: - vps Efuturo coś tam coś tam ;f - dedyki Efuturo coś tam coś tam ;f Bo ten się żali na to.. ten na to... i nikt nie pisze konkretnie ;F pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 @up, też tak myślę. Dogadałem się z webh i zostałem przeniesiony na inna maszyne, i na razie jest ok, zobaczy jak bedzie za jakiś czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2009 RuFiK, czy mówił Ci już ktoś kiedyś, że jesteś żenujący? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2009 ... aktualnie jest bardzo słabo ...nie ma co tu ukrywać i się oszukiwać ... pzdr. Bzdura! Po drobnej interwencji z mojej strony - uzyskałem konkretne informacje i konkretne działania. Wiem dlaczego to nie działało jak powinno - i awaria została naprawiona w czasie jaki mnie satysfakcjonował. Więc aktualną sytuację uważam za rozstrzygniętą i jakość łącza na chwilę obecną oceniłbym bardzo dobrze. Jednak mam świadomość, że przez jakiś czas nie działało to wszystko zupełnie dobrze. Jednak tak jak piszę - na chwilę obecną wszystko działa bardzo dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2009 ... aktualnie jest bardzo słabo ...nie ma co tu ukrywać i się oszukiwać ... Aż prosisz się o bana za głupotę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach