Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 @theblood, gdy miałem dedyka w tej firmie, dokładnie takie same podejscie było wlasciciela firmy, oraz karygodna jakość i olewka Zamiast się denerwować, bulwersować Pomyśl nad zmiana firmy Ja pomyślałem i nie żałuje Jeżeli masz jakieś pytania zapraszam na PW pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 @theblood, gdy miałem dedyka w tej firmie, dokładnie takie same podejscie było wlasciciela firmy, oraz karygodna jakość i olewka Zamiast się denerwować, bulwersować Pomyśl nad zmiana firmy Ja pomyślałem i nie żałuje Jeżeli masz jakieś pytania zapraszam na PW pzdr A ten dalej swoje Zapomniałeś jeszcze dodać, że miałeś serwer po kosztach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2009 Stać nie ma tu nic do rzeczy... raczej nie każde datacenter potrafi zadbać o dobrej jakości łącze.Co do efuturo - swego czasu było bardzo dobrze, aktualnie obserwuję sytuację. ... aktualnie jest bardzo słabo ... nie ma co tu ukrywać i się oszukiwać ... pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach