kszymon0 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2009 Witam, Nie wiem który serwer wybrać z dedyków i właśnie dlatego postanowiłem zwrócić się do was z prośbą doradzenia serwera. Potrzebuje serwer na którym mógłbym trzymać pliki (dema gier, screeny, itp.), w tym samym czasie hostować na nim z 1-2 serwery cs i minimum 4 strony www. 2 strony min 500 unikalnych dziennie, a 2 następne min 1000. Mam na oku parę serwerów tylko teraz nie wiem który wybrać. ovh.pl - SP Mini lub SP BestOF kimsufi.pl - od L do 3XL i może 4XL active-hosting.pl - E2200 lub E5200 Który z tych serwerów by się nadawał? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2009 sprawdź też: serwerydlaciebie.pl bez limitu transferu jeżeli ci nie pasuje, to wybrałbym z oferty ovh nie kimsufi... pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MichalSz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2009 A-H - Polska (Łódź) OVH - Francja Może to ci ułatwi wybór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2009 Active hosting jest w Łodzi? Od kiedy :>? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MichalSz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2009 Przynajmniej był, wiem ze teraz w nephaxie siedzą. Jeżeli podałem błędne informacje to przepraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kszymon0 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2009 Z tego, co mi wiadomo to A-H ma w Krakowie dedyki Jak wygląda ping do serwerów ovh a jak do A-H (są duże różnice?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2009 Jak wygląda ping do serwerów ovh a jak do A-H (są duże różnice?) a sam nie umiesz sprawdzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kszymon0 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2009 SP Mini z ovh uciągnie bez lagów 2 serwery cs pełne (10 slotów), 3 strony załóżmy 40 użytkowników online na każdej i 1 osobę ściągającą w tym czasie pliki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kszymon0 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2009 Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie serwerów z rodziny kimsufi.pl Czy serwer "L" uciągnie 2 serwisy po 30 online i serwis z plikami do ściągania zakładając ze na raz będą pliki ściągały 2 osoby? (max rozmiar pliku 500mb)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kszymon0 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2009 tutaj bardziej chodzi o 2 strony opierające sie o phpbb by przemo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach