PokerFace 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2009 Witam Szukam serwera dedykowanego do 200zł m/c brutto Lokalizacja: Najlepiej Polska, jeśli w tej cenie nic nie będzie to ewentualnie Niemcy, albo coś w europie Cena: 200zł m/c brutto Parametry: Procesor Core2Duo, 2GB Ram, 160GB-250GB Dysk, Transfer 200-300GB Inne: Dobrze by było jak gratis DA, Uptime 99,8 Szukając trafiłem na OVH superplan_mini parametry mi odpowiadają jest procesor 2 rdzeniowy no i 2gb ramu, ale dysk aż 2x500GB nie potrzebuje tyle, no i łącze no limit też nie trzeba to może zamiast tych dwuch parametrów da ktoś gratis DA no i w Polsce serwer albo blisko niej. Czekam na Oferty, również zapraszam na pw. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kovalsky1989 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2009 za 200zł i z takimi parametrami + lokalizacja polska na pewno nie znajdziesz;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PokerFace 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2009 za 200zł i z takimi parametrami + lokalizacja polska na pewno nie znajdziesz;-) Chyba napisałem, że jak nie Polska to coś obok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2009 no to bierz ovh albo kimsufi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PokerFace 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2009 a coś oprócz ovh ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2009 napisz do Sebaka albo DmTEC, może Ci coś zaoferują w tej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
progo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2009 http://webh.pl/index.php?cmd=sdedic pakiet Medium Wiem, że jest podane do 200zł, ale chyba dopłacić te 19zł to nie problem no i niestety zamiast c2d jest AMD athlon... Ale za to serwery są w Polsce, a licencje DA sobie dokup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2009 W ramach wyjątku, jeden serwer może iść na E5200, reszta parametrów bez zmian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach