regdos 1848 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 Czy wierzycie w przesądny dzień piątek, trzynastego ? Ja do dzisiaj nie wierzyłem ale dzisiaj mam silne dowody ! Najpierw o 1:30 w nocy spadła mi szafka wisząca w kuchni wraz z całym szkłem (kubki, szklanki i inne dobra szklane na szczęście bez talerzy) większość poszła w drobny mak, przed chwilą dzwonił kolega, że pojawił mu się niebieski ekran na komputerze i pierwszy raz go widzi i co ma z tym zrobić, powiedziałem, że restart. Po restarcie komp już nie wstał, brak nawet ekranu biosu z POST-em a do tego wszystkiego za okne wszystko jest pod warstwa śniegu, którego nie było o 1;30 w nocy Masakra normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 Czy wierzycie w przesądny dzień piątek, trzynastego ? Ja do dzisiaj nie wierzyłem ale dzisiaj mam silne dowody ! Najpierw o 1:30 w nocy spadła mi szafka wisząca w kuchni wraz z całym szkłem (kubki, szklanki i inne dobra szklane na szczęście bez talerzy) większość poszła w drobny mak, przed chwilą dzwonił kolega, że pojawił mu się niebieski ekran na komputerze i pierwszy raz go widzi i co ma z tym zrobić, powiedziałem, że restart. Po restarcie komp już nie wstał, brak nawet ekranu biosu z POST-em a do tego wszystkiego za okne wszystko jest pod warstwa śniegu, którego nie było o 1;30 w nocy Masakra normalnie. Głowa do góry i do przodu - nie ma czasu na zabobony ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 A ja mam dzisiaj taki sadny dzien i tyle waznych spraw do zalatwienia :| No ale ja nie wierze w przesady bo to przynosi pecha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 Ja chory jestem No ale dzięki temu nie ma szkoły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 najsssssss Ja w takie bzdury nie wierzę... ale dziś mam siłkę Więc może sztanga na łeb mi spadnie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 Ja myślę, że jak ktoś świadomie albo nawet podświadomie (bo wszyscy o tym dudnią i w końcu jakaś taka schizka człowiekowi może się włączyć) boi się piątku trzynastego, to coś przyjdzie samo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 Eeee 13 piątki to z reguły szczęśliwe dni ! Więc może sztanga na łeb mi spadnie ... i będzie "Jarek koksem był ... " ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 i będzie "Jarek koksem był ... " ^^ ojojoj ale mi źle życzysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 Ja myślę, że jak ktoś świadomie albo nawet podświadomie (bo wszyscy o tym dudnią i w końcu jakaś taka schizka człowiekowi może się włączyć) boi się piątku trzynastego, to coś przyjdzie samo... W psychologii nazywają to samospełniającą się przepowiednią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 U mnie nowa mikrofala przyszła z dziurą jakby ktoś ją młotkiem nawalał. Dziwny dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 A mi wpadł telefon do wanny... jednak coś w tym jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 ja to nazywam sh*t happens Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 A ja wygrałem w loterii totka 50 PLN. Pewnie zaraz będę musiał je na coś ważnego wydać i tyle się naciesze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 fajny dzień Moi rodzice kupili auto 13 w piątek no i ani się nie psuje ani nie jest wypadkowe Zabobony to ściema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 Dzień jak codzien, wszystko co dzisiaj się złe wydarzy przypisuje się, że "to piątek 13tego". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 Złożyłem pół roweru Jak najbardziej udany dzień! PS. Wiem wiem... nie chwal dnia przed zachodem słońca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 Malu nie ciesz sie bo jeszcze Ci na koncu czesci zostana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 A ja mam fajną koleżankę. Dzień na plus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 Kurde, boję się zamówić pizze ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 Nie wierze w żadne przesądy, a jak ktoś się tak bardzo przejmuje dzisiejszym dniem to prędzej sam sobie wypadek sprawi ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 Malu nie ciesz sie bo jeszcze Ci na koncu czesci zostana biggrin.gifPewnie łańcuch, albo koło A co mi się dzisiaj przytrafiło? - Fajny projekcik do realizacji za kilka tys. ale muszę odpuścić, bo zazębił by się z sesją na studiach, więc nie dałbym rady - nowa pamięć ram ma błędy - pojechałem ją wymienić. Dostałem na miejscu nową. - od kilku lat parkuję w Katowicach w okolicach ul. Bankowej. A dzisiaj akurat stał tam parkingowy - całe 3,80zł jestem w plecy! PECH! xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 Telewizor poszedł w piz... ciekawe, że dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 Więc może sztanga na łeb mi spadnie ... Dałeś radę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 Dałeś radę ? ta... żyje, cały i zdrowy.. choć dałem sobie mega popalić i właśnie się zaczynają mega zakwasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2009 jarek zakwasy to pod koniec soboty / w niedzielę rano : P a ja wczoraj wieczorem machnąłem cały basen pod wodą.. biorąc pod uwagę to, że w szczytowej formie basenowej byłem 3 lata temu... to piątek się udał : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach