Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 Cześć, Czy znacie może jakiś dobry skrypt ogłoszeń? Ewe. moduł Drupala. Dobrze jak b można było podzielić i szukać w województwach, dodawać kilka zdjęć oraz rejestrować konta. Aby można było tez edytować ogłoszenie i dodać np. po 2 dniach nowe fotki. Był bym wdzięczny Pzdr! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 Zerknij na profil tego pana. W jego sygnaturce masz link do skryptu ogłoszeniowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 Tak, mam w sygnaturce takowy skrypt. Mogę Ci go w drodze WHT'owego wyjątku udostępnić. Nie ukrywam że nie jest to wielce rozbudowany system, jest to rozwinięta wersja mojego staruszkowego wynalazku, stworzona na potrzeby jednego z zamówień które nie doszło do skutku. A jak tam kiedyś będziesz miał kaprys i będziesz zadowolony z tego wynalazku to najwyżej coś mi skapniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2010 Podbijam - znajdzie się jakiś skrypt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2010 Poszukaj tutaj: http://www.hotscripts.com/category/php/scripts-programs/classified-ads/ , poczytaj opinie, potestuj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach