kriss 3 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2009 Panel im sie wiesza problem z reinstall i rebootem zawisl vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k4be 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2009 u mnie to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2009 skąd macie informacje że to tylko na miesiąc? miało być do konca '09, ale pewnie to błąd w tłumaczeniu;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2009 Dziala wam juz reinstalacja systemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2009 Może ktoś odpowie na pytanie, jakie są parametry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2009 Może ktoś odpowie na pytanie, jakie są parametry Cpu 1Ghz Ram 1024 Mb Hdd 10 GB Traffic Unlimited Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2009 ja tez wlasnie dostalem dane :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k4be 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2009 reinstalacj chyba działa ale tzrebs \długo czekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2009 u mnie coś tez nie dziala... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konfucjusz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2009 reinstalacj chyba działa ale tzrebs \długo czekac hehe, może tak długo jak na przygotowanie serwera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2009 I jak to jest z tym vpsem, na 1 miesiac czy do konca roku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2009 I jak to jest z tym vpsem, na 1 miesiac czy do konca roku ? vps-y sa na 1 miesiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2009 No to lipa nie ma sensu nic tam trzymac, jak to tylko miesiac i po co było tyle pytan i staran o te vps'y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2009 a ja nic nie mam na e-maila i z tego co przetłumaczyłem to nic z tego nie wyjdzie, bo napisane że odrzucili mój wniosek ale jak na jeden miesiąc dają do przetestowania to widzę że nic nie straciłem;) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2009 No to lipa nie ma sensu nic tam trzymac, jak to tylko miesiac i po co było tyle pytan i staran o te vps'y Bo to mają być testy, a Ty już byś wszystko za darmo chciał;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2009 wydaje mi się że te trzy strony w tym wątku wynikają właśnie z tego że większość osób myślała że test ( pojedynczy, nie całość) będzie trwać aż do końca 2009 roku;-) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 Bo to mają być testy, a Ty już byś wszystko za darmo chciał;] Ja bym nie chciał, bo gdybym chciał, to bym się zgłosił do tych testów i starał o nie usunięcie konta Poprostu śmieszne troche jest to, jak sie staraliscie o te konta... Kombinowanie z nowymi kontami, mailami .de no cała parodia No ale dobra, czas konczyc ten spam który ciągnie się przez 5 stron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 Ja tam zalożyłem za 1 razem, zero kombinowania i jest... Dają coś za darmo to trzeba brać ; )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2009 Wystarczy jedna błędna informacja i temat od razu sporo podskakuje. Polak potrafi , zwłaszcza pchać się tam gdzie jest coś 'za darmo' . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach