Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2009 Wiec nie jest źle ja już 2 dzień mam i jeszcze nie usunęli No spoko, że nie usunęli, ale czy aktywowali vps'a?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2009 aktywować jeszcze nie aktywowali przynajmniej mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2009 ciągle : in Bearbeitung ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k4be 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2009 in Bearbeitung jeszcze nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2009 u mnie ciągle status in Bearbeitung. a u Was coś się zmieniło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2009 sory że post pod postem, ale właśnie dostałem maila od nich. Hallo,an dieser Stelle möchten wir wieder über den aktuellen Stand der Bereitstellung der Betatest vServer informieren. Aktuell wurden alle Test-vServer bereitgestellt, die bis zum 4.3.2009, 15 Uhr bei uns bestellt wurden. Die nächste Bereitstellung von Betatest-vServern ist bis 19.3.09 gepla viele Grüße, Thomas Niemieckiego nie znam, ale translate google dało taki efekt że (chyba?) rozumiem treść maila. serwery zamówione przed 4.03.2009 już zostały zrobione, nowa porcja zamówień zostanie zrealizowana 19.03,2009. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konfucjusz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2009 Mniej wiecej dostales cos takiego (przetlumaczone tylko sedno sprawy) Aktualnie zostaly przygotowane (a wiec dzialaja) te testowe serwery, ktore zostaly u nich zamowione do 4.3.2009. Nastepne przygotowanie betaserwerow jest planowane na 19.3.09 Wychodzi na to, ze trzeba czekac do 19 tego, dobrze , ze chociaz cos dostales, mnie nie wysalli nic , ale nadal mam im Bearbeitung Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2009 Tez dostalem takiego maila dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k4be 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2009 Chym , a ja meila nie dostałem a mam w panelu na support.euserv.de ze oczekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2009 a zapisałeś się do listy mailingowej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2009 No to mamy 19, dostal juz ktos z was serwer ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2009 u mnie dalej in Bearbeitung ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2009 U mnie nadal to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2009 Dzień jeszcze się nie skończył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konfucjusz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2009 Godzina 22:48| Status : In Bearbeitung Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2009 właśnie dostałem maila z tytułem : Bearbeitung Ihres Auftrags 146204 vom 11.03.2009 status: fertig a jak u Was ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2009 Mi przed chwilą zmienili na fertig ale kiepski jestem z niemieckiego i się połapać zbytnio nie mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2009 translate.google.pl twym przewodnikiem. w kundencenter wejdz w auswahlen czy cos podobnego (button) i potem wybierz system. ja wybrałem i po doslownie 30sekundach juz smigam na debianie 5.0. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddluk 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2009 Również przed chwilą dostałem maila i już skonfigurowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konfucjusz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2009 Gratulations ! A u mnie nadal w przygotowaniu, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2009 Również przed chwilą dostałem maila i już skonfigurowane Jakie parametry mają te testowe VPS'y? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2009 Mam vps-a zainstalowalem wlasnie system Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k4be 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2009 vpsik śmiga dobrze e te vpsy to tylko na miesiąc są :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2009 A do kiedy maja waznosc bo niewidze ?? pingi ladne 35 ms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2009 translate.google.pl twym przewodnikiem.w kundencenter wejdz w auswahlen czy cos podobnego (button) i potem wybierz system. ja wybrałem i po doslownie 30sekundach juz smigam na debianie 5.0. Dzięki, u mnie też już śmiga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach