maxtro 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2009 mi konto po paru minutach usunęli ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k4be 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2009 Dostałem odpowiedz euserv.de a w niej napisane dlaczego blokuja konta . 1 ) Nie prawidłowe dane 2 ) Dana osoba nie ma skończonych 18 lat . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2009 Dostałem odpowiedz euserv.de a w niej napisane dlaczego blokuja konta .1 ) Nie prawidłowe dane 2 ) Dana osoba nie ma skończonych 18 lat . 1. podałem prawdziwe 2. powyżej 18 lat konto zarejestrowane o 14:00 i już leży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k4be 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2009 napisz do bok - support@euserv.de Po niemiecku najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2009 kto aktualnie ma tam konto ? bo poprosiłbym o zaproszenie;-) podejście drugie - poprawne dane w polsce, poprawna data urodzenia. zobaczymy jak będzie;-) oby nie było jak z pipini.cz - że polacy zaczną 5slotowe serwerki CSa stawiać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilek 20 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2009 No się później dziwić, że patrzą na Polaków jak na bydło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2009 @crazyluki ja mam konto, którego jeszcze nie zablokowali napisz mi w jaki sposób mogę Ci wysłać kod to to zrobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2009 dajcie jakieś ip jak macie do testowania Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2009 No IP by się przydało Złożyłem zamówienie i teraz czekam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2009 Dzisiaj rano tez mi zablokowali, dane i wiek byly poprawne, czyli to jest jakas lipa z tymi serwerami beta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2009 mi jeszcze nie zablokowali;-) mam nadzieję że przejdzie;-) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2009 mi jeszcze nie zablokowali;-) mam nadzieję że przejdzie;-)pozdrawiam ja bym na to zbytnio nie liczył^^ Tak to już jest z Polakami;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lapiech 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2009 Dostałem od nich odpowiedź. W szybkim tłumaczeniu: 1) jakieś dane z formularza nie pasują 2) proszą o przesłanie kopi meila i ksero z dowodu tożsamości. czy warto ..... być może tylko zbierają bazę danych klientów branży IT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2009 Dostałem od nich odpowiedź. W szybkim tłumaczeniu: 1) jakieś dane z formularza nie pasują 2) proszą o przesłanie kopi meila i ksero z dowodu tożsamości. czy warto ..... być może tylko zbierają bazę danych klientów branży IT nic im nie wysylaj, nie ma sensu wali przekretem na kilometr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lapiech 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2009 nic im nie wysylaj, nie ma sensu wali przekretem na kilometr Nie zamierzam, aż tak nie znam języka aby się wczytywać w szczególiki ich regulaminów .... etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2009 Faktycznie, wygląda na przekręt. Rozumiem, HE, strato czy inne ZNANE firmy bo to wiadomo różnie bywa ale takie nowe i od razu dane chcą ? A potem je sprzedadzą albo coś gorszego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konfucjusz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2009 jakie podawaliscie przy zamowieniu maile. Z domeny .pl czy z .de ? Ja zalozylem sobie na pohybel supportu kolejne konto, z mailem z domeny .de I Jak narazie po uplywie ok 20h moge sie logowac itd, ale serwer jest dalej w przygotowaniu. Nie wiem czy to sciema z ich strony czy nie i czy mnie rowniez w koncu nie zablokuja, ale na niektorych blogach / forach niemieckich, ludzie pisza, ze te serwery im dzialaja, jedyne na co narzekaja, to dlugi czas przygotawania serwera, no ale czego sie spodziewac za darmo. Zobaczymy, moze mnie cholery w koncu podlacza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lapiech 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2009 Jak wyrzucają inne nacje niż "de" to i tak sprawdzą skąd się logujesz i papapa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2009 mi również jeszcze nie zablokowali konta, a zarejestrowałem je ponad 24h temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k4be 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2009 mi jedno zablokowali a jak podałem prawdziwe dane i maila na aol.de to nie zablokowali . ( już 2 dzień mija bez blokady ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2009 czyli narazie wszyscy czekamy na pierwszego działającego vpsa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2009 czyli narazie wszyscy czekamy na pierwszego działającego vpsa.. Jeśli do niego dojdzie... Może dlatego polakom nie udostępniają vps'ów, bochcą się uchronic przez servami cs'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2009 a ja nadal mam konto i czekam na aktywację....;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2009 u mnie tak samo, a czekam juz ponad 30 godzine... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k4be 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2009 Wiec nie jest źle ja już 2 dzień mam i jeszcze nie usunęli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach