konfucjusz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 Witam, Wlasnie wpadlem na cos takiego: https://ssl.euserv.de/produkte/vserver/beta...1f1bb2d97152e21 Jak sami pisza "Die Nutzung eines Testservers ist absolut kostenlos." czyli , ze korzystanie z serwera jest absolutnie za darmo Serwer bedzie dzialal w betatestowej fazie do konca 2009 roku, po uplywie tego okresu , beda decydowac , czy fazy testowe beda kontynuowane czy tez nie. Co wazne, do zarejestrowania sie, potrzebny jest kod promocyjny, (ja znalazlem go googlujac po niemieckim google.de). Owy kod mozna rowniez dostac od zarejestrowanych klientow tej firmy, a poniewaz od liku minut jestem ich betatestowym klientem, mam tez mozliwosc wyslania tychze kodow. Zainteresowani niech pisza tu lub na priva. Do wyslania kodu potrzebuje Waszego emaila. Pzdr Konfucjusz * Na koncu pragne zaznaczyc, ze : ->nie jestem w zaden jakikolwiek sposob powiazany z ta firma (trafilem na nia przez przypadek), ->nie wiem, czy istnieje jakies ograniczenie co do ilosci wysylania tych kodow -> i na koncu nie wiem , czy te kody wogole dochodza ( kody sa wysylanie za pomoca formularza, ktory jest dostepny dla zarejestrowanych uzytkownikow i w ktorym wpisuje sie imie wiadomosc i email potencjalnego Testera, a ja nie probowalem wyslac jeszcze zadnego zaproszenia/kodu ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddluk 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 Znalazłem w necie kod. Założyłem konta ale nie wiem co dalej. Czy na przydzielenie serwera trzeba czekać czy jak to wygląda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxtro 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 a co wpisałeś w PLZ, Ort: ?;> Ju zrobiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 korzystaliście z kodu i7g5$fEm ? wydaje mi się że zamówiłem serwer, dostałem 3 maile, ale w nich ani jednej zmianki o danych do serwera;-) generalnie gdyby nie translate.google.pl nie dałbym rady nawet tego zrobić;-) ktoś może opisać step by step procedurę ( w przypadku jeśli za mało maili dostałem:P) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxtro 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 ja zrobiłem ten serwer ale trzeba czekać bo jest robiony prawdopodobnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 mógłby ktoś podać nagłówki maili ? u mnie są aktualnie takie Willkommen bei EUserv: Erste Schritte Freischaltung Gutscheinversand bei EUserv EUserv: Ihre Bestellung vom 2009-03-10 23:22:33 plus dwa maile o potwierdzeniu wpisania na mailingową listę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxtro 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 takie same mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 to spoko w takim razie. myślałem że mnie gdzieś mój tłumacz po drodze zawiódł;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konfucjusz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 Witam ponownie Pozwolcie , ze opiszue po krotce co i jak trzeba zrobic po otrzymaniu kodu 1) Wchodzicie na stronke https://ssl.euserv.de/produkte/vserver/beta...136db8c054f5240 scrolujecie na dol do momentu zobaczenia input boxa obok ktorego widnieje napis GEBEN SIE HIER DEN BESTELLCODE EIN Klikacie bestellen 2) w nastepnych krokach musicie podac swoje dane, czyli imie nazwisko adres , no i najwazniejsze: email tu mala uwaga w plz powinien przejsc polski kod pocztowy (nie wpisujecie kreski tej kreski 00-990) w szwabach nie maja kresek w kodzie pocztowym 3) nastepnie czekacie na mejle . przyjdzie ich ok 3 ech albo 4 ech. W sumie nie ma w nich nic oprocz danych, ktore podaliscie. Dla zapominalskich jest w ktoryms z mejli jeszcze raz podane haslo oraz login (ktory jest wlasciwie podanym przez was emajlem) 4) Teraz wystarczy sie zalogowac wchodzicie na ta strone www.euserv.de i w lewym menu klikacie na kundencenter logujecie sie na podane przez was w formularzu zgloszeniowym dane i jestescie zalogowani na starcie powinniscie miec cos takiego Verträge/Bestellungen, i w tabelce VPS-Betatest VPS-Betatest im bearbeitung (co oznacza , ze serwer jest w trakcie przygotowania) tyle wg tego co wyczytalem na stronie okres przygotowania trwa od 24 do 48 h edit : narazie tylko tyle moge dodac, sam czekam na start serwara Pisalem wczesniej do supportu , zeby wyjasnili mi jak wyglada sprawa z wyborem systemu pod vpsa, ale jeszcze nie mam od nich zadnej informacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2009 https://support.euserv.de/index.iphp : ja już nie mogę się tam zalogować, a jeszcze wczoraj mogłem...;-) pewnie polaczki - out;-) ktoś ma podobnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2009 ja sie zalogowalem, mam w panelu ze vps jest w trakcie tworzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2009 Ja już też niestety nie mogę:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2009 Mi tam działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konfucjusz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2009 https://support.euserv.de/index.iphp : ja już nie mogę się tam zalogować, a jeszcze wczoraj mogłem...;-)pewnie polaczki - out;-) ktoś ma podobnie? no i pieknie, ja tez nie moge sie dzis zalogowac, ale mysle , ze oni cos tam moze testuja, gdyby nas wywalili, to nie dzialal by link przypomnienia hasla, a ten link dziala i dostaje maila, ze moje haslo jest takie i takie a login taki i owaki, tylko, ze po wpisaniu ich do formularza dostaje errora Poczekajmy moze cos u nich na "laczach" nie dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2009 ja również zalogować się zalogowałem, piszę też że serwer w trakcie tworzenia. Zobaczymy co będzie dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2009 myślę że niemcy w sposób lekko bezczelny właśnie nam powiedzieli papapa. Pare osób ma taki problem jak ja - niemożność zalogowania się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lapiech 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2009 Mi nawet przypomnienia hasła nie chce wysłać, tzn, niby wysyła ale nie dochodzi. Więc raczej to tyle z darmowego vps do testów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konfucjusz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2009 hej mam pytanie do tych wszystkich, ktorzy dostali ode mnie kody. Czy ktos z Was moze sie zalogowac do tego @§$% kundencenter ja napisalem do nich maila, z prosba o wytlumaczenie mi , dlaczego nie moge sie u nich zalogowac i dostalem odpowiedz , ze po wnikliwej analizie mojego zgloszenia okazalo sie , ze jestem niepelnoletni, i do czasu uzyskania przeze mnie pelnoletnosci konto bedzie zablokowane hehe, (No naprawde mogli juz cos innego wymyslic niz taki bzdet = dzieci w przedszkolu byly by bardziej pomyslowe, niz caly ten ich pseudo support) Oczywiscie im odpisdalem, na jakiej podstawie uwazaja mnie za niepelnoletniego, ze ich wytlumaczenie zablokowania mi konta uwazam za smieszne i co najmniej dziwne i ze napewno bede polecal ich firme dalej Nie zabraklo rowniez ich Mit freundlichen Gruessen Pisalem to z jakies 3 h temu , do tej pory nie nie podali mi tych podstaw. Tak jak powiedzial crazyluki po prostu nas splawili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddluk 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2009 Ja się bez problemu zalogowałem i mam status: in Bearbeitung czyli zlecenie w toku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2009 Mnie jeszcze nie zablokowali, w danych osobowych widnieje ze jestem pelnoletni poczekam moze cos z tego bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konfucjusz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2009 Mnie jeszcze nie zablokowali, w danych osobowych widnieje ze jestem pelnoletnipoczekam moze cos z tego bedzie u mnie tez widnialo, ze jestem pelnoletni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2009 Może mail w domenie .de zmieni cóś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2009 Ja też bez problemu mogę się zalogować i mam status: in Bearbeitung. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k4be 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2009 Tych którym się udało i maja in Bearbeitung. Mógł bym prosić o wysłanie kodu na na meila ? ( meila podam na pm ) Dziekuje i pozdrawiam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2009 Udało mi się, więc jak ktoś potrzebuje kod, to wysyłać pm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach