grastabakalator 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 Witam Czy poniższy hosting będzie się nadawał pod małe forum. Na jakie parametry powinienem zwrócić uwagę. Z góry dzięki za pomoc. proste.pl - początkujący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 WitamCzy poniższy hosting będzie się nadawał pod małe forum. Na jakie parametry powinienem zwrócić uwagę. Z góry dzięki za pomoc. proste.pl - początkujący Zacznijmy od początku: pod jakie forum? Tj. na jakim silniku? Jeśli myślisz o phpBB to zapewne nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 Na czym chcesz to forum stawiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 a niby dlaczego phpbb złe ? pod *małe* forum jak najbardziej, pozostaje jeszcze tylko kwestia co to jest dla ciebie małe forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grastabakalator 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 Małe znaczy tyle że dopiero chciałbym je uruchomić. Nie sądzę żeby miało wielu userów początkowo bo nie przewiduję wielkiej promocji. . Zastanawiałem się nad phpbb. z czego mogą wynikać problemy?? Jest ciekawszy silnik warty zaproponowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duna 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 smf - polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 a niby dlaczego phpbb złe ? pod *małe* forum jak najbardziej, pozostaje jeszcze tylko kwestia co to jest dla ciebie małe forum Po co ma się chłopak uczyć złych nawyków i korzystać z czegoś co i tak jest kłopotliwe w utrzymaniu, delikatnie rzecz nazywając..? Małe znaczy tyle że dopiero chciałbym je uruchomić. Nie sądzę żeby miało wielu userów początkowo bo nie przewiduję wielkiej promocji. . Zastanawiałem się nad phpbb. z czego mogą wynikać problemy?? Jest ciekawszy silnik warty zaproponowania? Zainteresuj się choćby SMF, także bezpłatny, generuje mniejsze obciążenia i do tego jest bezpieczniejszy. [edit: ktoś mnie ubiegł z poleceniem smf ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach