Shell 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 Witam, kupię hosting pod stronę oraz program partnerski do niej. W grę chodzą tylko hostingi umieszczone w Polsce, minimum na łączach 10Mbps. Interesuje mnie konto na poziomie: Pojemność: 1 GB Transfer: 500 GB (z możliwością stałego zwiększania) lub przeniesienia hostingu na serwer VPS managed w tej samej serwerowni. Uptime: 99,9% Support 24h. Oraz reakacja admina na awarię nie więcej niż 1 godz. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 Transfer: 500 GB (z możliwością stałego zwiększania) rocznie oczywiście ? napisz może ile masz $ bo z takim trafficiem i "reakcja admina do 1h" może być problem p.s. taki traffic to na shared wygeneruje spore obciążenie więc może od razu ten vps managed ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shell 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 rocznie oczywiście ? napisz może ile masz $ bo z takim trafficiem i "reakcja admina do 1h" może być problem p.s. taki traffic to na shared wygeneruje spore obciążenie więc może od razu ten vps managed ? miesięcznie. no ostatecznie, vps managed też może być. //Edit: Co do kasy to myślę że tak do 500-600zł./mc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 miesięcznie. no ostatecznie, vps managed też może być. //Edit: Co do kasy to myślę że tak do 500-600zł./mc miesięcznie? nie istnieje chyba taki shared..no jak 500-600zł mc to może dedyk? W sumie nie określiłeś co to ma być,no ale pojemność mała więc raczej o shared Ci chodziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 miesięcznie. no ostatecznie, vps managed też może być. //Edit: Co do kasy to myślę że tak do 500-600zł./mc Hmmm jesteś pewien że 500 GB miesięcznie ? Z takim transferem który potrzebujesz i budżetem proponuję jakiś dedyk w livenecie + admin za ~200 miesięcznie i masz z głowy Tam się bardzo łącza poprawiły ostatnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shell 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 Budżet może zostać ostatecznie już zwiększony do max 1k/mc. W grę wchodzi tylko Polska. Transfer tak, tak 500GB Trzeba być przygotowanym na duży ruch. Pojemność mała, bo tylko bannery i strona no i bazy danych. Zależy mi na jakości, b.d. jakości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 Budżet może zostać ostatecznie już zwiększony do max 1k/mc. W grę wchodzi tylko Polska. Transfer tak, tak 500GB Trzeba być przygotowanym na duży ruch. Pojemność mała, bo tylko bannery i strona no i bazy danych. Zależy mi na jakości, b.d. jakości. No to tak jak najdmen napisał. Dedyk w livenecie + admin ( np http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=13533 ) dolicz tylko vat do tego admina i po kłopocie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shell 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 Dzięki za tak szybką pomoc JEstem pod wrażeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 niestety Livenet nie zapewnia uptime'u 99,9% tak jak kolega wyżej wymieniał pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shell 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 niestety Livenet nie zapewnia uptime'u 99,9% tak jak kolega wyżej wymieniał pozdr. Otrzymałem jeszcze ofertę z ionic.pl, tak więc coś będzie wybrane pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 a może greener.pl ? hmm ? może mają coś słabszego w ofercie i managed od razu zapewnią A co do uptime w livenecie zapraszam na http://www.hyperspin.com/publicreport/76074/45976 Aktualne statystyki Sorry ale nie mogę edytować postu jak komuś się uda może złączyć te posty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach