mekosx 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 Witam, poszukuję serwera dedykowanego o pojemności ok 250GB dysk twardy, bez limitu transferu, łącze 1Gbps. Lokalizacja nieistotna Ile może takie cacko kosztować? Jestem w stanie wydać powiedzmy 400zł, czywiście im taniej tym lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 1GBPS ? bez limitu ? 400zł ? hahaha, gdzie tutaj ten dowcip ? http://www.ovh.pl/prywatne/produkty/eg_best_of.xml chyba najtaniej pseudounmetered za taką maszynkę z prawdziwym bez limitu to lekko musisz dać pare k $. a nie 400zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mekosx 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 OK, nie wiedziałem że serwery z łaczami 1Gbps aż tak wysoko stoją... A ile mógłby kosztować taki serwer z łączem 100Mbps? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurdziol 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 Chyba chciales napisac, ze tak tanio Ceny OVH sa bardzo promocyjne, ze tak powiem. Popatrz na link co przeslal crazyluki, w Twoim wypadku wystarczy to co sie zaladuje, czyli seria premium - 100mbit na klienta w cenie serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mekosx 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 No tak, ale wolałbym jednak nie w OVH... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 No tak, ale wolałbym jednak nie w OVH... To szykuj więcej kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k4be 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 a może hetzner.de ? + dodatkowy traffick ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mekosx 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 To szykuj więcej kasy O ile więcej? a może hetzner.de ? + dodatkowy traffick ? Nie znam niemieckiego, a strony głównej coś nie mają po angielsku :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 a może hetzner.de ? + dodatkowy traffick ? To byłoby bardzo dobre połączenie w sumie GB ponad 1TB jest taniutki (0,09 €) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 O ile więcej? Jeśli na forum zadajesz takie pytanie, to cos jest nie halo OVH ma niskie ceny i nie jest taki zły Co zamierzasz trzymac na zakupionym serwerze? No chyba, że to tajemnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mekosx 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 Jeśli na forum zadajesz takie pytanie, to cos jest nie halo OVH ma niskie ceny i nie jest taki zły Co zamierzasz trzymac na zakupionym serwerze? No chyba, że to tajemnica Noo ale nie znam niemieckiego i ciężko mi nawet ofertę hetzner.de zrozumieć A serwer ma być głównie pod torrent + kilka stron o dość kontrowersyjnej tematyce... Oczywiście legalny torrent i legalne strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tenior 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 Jak ktoś się decyduję na OVH polecam przeczytać ten temat: http://forum.ovh.pl/showthread.php?t=8243 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 Tu zobacz http://server.lu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MichalSz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 na 99% ovh wywala za torrenty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 OVH wywala torenty jak ktoś im powie to ewentualnie wywalają sami z siebie jeszcze nei słyszałem by wywalili serwer z torentami ... Dwa jeśli udowodnis zim że torenty sa legalne nic się nie dzieje. Jeśli torenty są legalne .. niebędziesz miał problemó z udowodnieiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 na 99% ovh wywala za torrenty Pudło, od kiedy to torrent jest nielegalny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 Legalnosc to jedno ale ciekawi mnie to, ze wieczorami jak cos pobieram via torrent z jakiegos serwer (z klientem torrenta) w OVH to mam problemy zeby przekroczyc 2-3Mbity nie wiem czy to torrenty sa limitowane czy co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 ale ciekawi mnie to, ze wieczorami jak cos pobieram via torrent z jakiegos serwer (z klientem torrenta) w OVH to mam problemy zeby przekroczyc 2-3Mbity pudło... To chyba pobierasz z publicznych trackerow ;D or słabe torki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach