ultima 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2009 Witam poszukuje serwera dedykowanego i licze ze ktos mi doradzi abym nie wpakowal sie do jakiejs nieodpowiedzialnej firmy. Mogę przeznaczyć na to sumę około 400zł +/-(z instalacja) Serwer nie musi być w Polsce , ale nie może być poza europą. Ma mieć min 2GB ram , CPU jak 1 jajko to okolo 3Ghz +/- jak 2 to koło 2Ghz wystarczy. Na dużym dysku mi raczej nie zalezy, 160GB mile widziane ale mniejszy tez moze byc . I najwazniejsze w tym wszystkim to ze musi on posiadac windows'a xp/2003 std. Pozdrawiam i liczę na szybką odp . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2009 Zapraszam do zapoznania się z oferta livenet.pl serwery zlokalizowane w polsce i posiadamy w ofercie windowsa xp czy tez 2003 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ultima 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 czekam na dalsze oferty i propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach