eXoduse 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2009 Chciałbym przenieść swoją domenę .pl z AZ.pl do innego rejestratora i teraz mam pytanie. Zarejestrowałem się u danego rejestratora do którego chce przenieść domenę, dodałem ją do listy domen do przeniesienia i otrzymałem na e-mail odpowiednie instrukcje - muszę podesłać im kod authinfo. I tutaj jest moje pytanie – czy kod authinfo, który widzę przy swojej domenie w panelu AZ.pl jest tym prawidłowym, który należy wysłać, czy muszę od AZ.pl inny kod wyciągnąć? Piszę dlatego, ponieważ jakiś kod niby widzę przy swojej domenie, ale jest taka wzmianka obok: otrzymanie kodów authinfo jest możliwe w przypadku wysłania wniosku o wydanie kodów authinfo, możliwego do pobrania ze strony: www.az.pl pocztą tradycyjną na adres siedziby spółki Z góry dziękuje za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2009 Jeżeli masz widoczny kod AuthInfo to powinien być właśnie ten. W przypadku domen zakupionych w promocji, oraz w innych tego typu okolicznościach kod ten nie jest widoczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2009 Tak to ten kod. Ostatnio robiłem transfer z az.pl do innej firmy i wszystko było w porządku z kodem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach