soon 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2009 Witam, mam przeznaczoną pewną część funduszy na wolne projekty. Jeżeli masz do zaoferowania coś ciekawego, coś czym byłbyś w stanie mnie zainteresować, a w tym projekcie jest realna szansa na jego rozwój i zarobek, to jestem otwarty na Twoje propozycje. Jestem w stanie za sponsorować serwery www oraz domeny. Jest jednak kilka warunków. Przede wszystkim strona musi już istnieć. Nie interesują mnie projekty, które jeszcze nie powstały. Wymagana jest również jakaś oglądalność. Ciekawa tematyka, wizja rozwoju i oglądalność serwisu będą przepustką do dalszych negocjacji. W grę wchodzą strony torrentowe. Co w zamian? To jest luźna kwestia do ustalenia. Możemy się umówić na artykuły sponsorowane, banner, linki tekstowe i inne formy reklamy. Na pewno w grę nie wchodzą formy reklamy, które mogłyby zaszkodzić serwisowi, czyli popundery i inne świństwa. Czekam na propozycje wyłącznie na PW, każdą dokładnie rozpatrzę. Pozdrawiam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Future 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2010 Witam.. Ja byłbym chętny, o ile się zgodzisz.. Mianowicie chodzi mi o prywatny dedykowany serwer pod grę - Metin2.. Jeśli chcesz wiedzieć coś więcej to zapraszam na GG - 4474845. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2010 Napisano 07 March 2009 - 13:02 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2010 Patrz na daty ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2010 Stare tematy moim zdaniem z forum powinny być usuwane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotlin 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2010 Np. temat w którym nikt nie pisał od 2 miesięcy ładnie żegnamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach