Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2009 witam. Ostatnio otworzyliśmy stronę StrzelajMy.pl lecz mamy problem gdyż hosting postrzelaj.pl przyczepił się do nas, że nazwa jest podobna. Moim zdaniem nasza nazwa a nazwa postrzelaj jest inną nazwą. Czy mogę mieć z tego powodu duże problemy czy raczej nic sobie z tego nie robić? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2009 Ja bym to olał tak jak ja bym miał domenę pograjmy.pl a ktoś z gram.pl by się przyczepił?;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2009 iść do prawnika... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2009 poczekam co mi napisze SCZ podobno studiuje prawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2009 Ja tam nie wiem, z czym i co im sie kojazy ale napewno daleko do podobienstwa ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2009 buahahah a forum wiaderko dało mi bana nie wiem za co. ŻAL.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2009 Panowie, mieliśmy trzymać jakiś poziom merytoryczny wypowiedzi. Co do całej sprawy, moim zdaniem nie masz się czym przejmować. Równie dobrze my (nq.pl) moglibyśmy mieć pretensje do iq.pl lub odwrotnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2009 @UP dokladnie, wydaje mi sie ze jest to jakas zalosna proba "wystraszenia" konkurencji ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2009 witam. Ostatnio otworzyliśmy stronę StrzelajMy.pl lecz mamy problem gdyż hosting postrzelaj.pl przyczepił się do nas, że nazwa jest podobna. Moim zdaniem nasza nazwa a nazwa postrzelaj jest inną nazwą. Czy mogę mieć z tego powodu duże problemy czy raczej nic sobie z tego nie robić? Pozdrawiam. Nic nie mogą Wam zrobić, zresztą nazwa wcale nie jest aż tak podobna. Prawdopodobnie znowu ktoś się bawi i boi się konkurencji. Nic się nie przejmuj, masz prawo wybrać sobie domenę, jaką chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2009 Po pierwsze nawet jakby ich nazwa miała powiedzmy 20 znaków i Twoja różniła by się tylko jednym to mogą Ci naskoczyć jeżeli nie mają zarejestrowanego znaku towarowego Po drugie słowo "strzelać" jest pospolitym czasownikiem i nikt nie ma prawa zakazywać posługiwania się w handlu jego mutacjami. Krótko mówiąc: olej gości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2009 Panowie z postrzelaj pokazali klasę, nie powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2009 Pan M.Szott znów szaleje że tak powiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2009 Olej gości... Mogą Ci naskoczyć... Zobacz sobie domeny z "wrzuta". Prawie wszystkie już zajęte... Taki ogromny serwis a nic sobie z tego nie robi... Niech zgłoszą sprawę do sądu jak są tacy cwani - moim zdaniem masz wygrane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2009 zrobiłem lekką głupotę bo odpisałem iż nazwa będzie zmieniona, ale porozmawiam z Adamem którego są dane na postrzelaj. Mam go na gg od 3 lat, myślę że się dziś dowiem kogo to postrzelaj w koncu jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2009 Kurde, znowu gry.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach