beliq 442 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2009 sto lat szefie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2009 100 wpisów na blogu! tygodniowo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2009 nie poniżaj się... Co to ma w ogóle znaczyć !? Nie rozumiesz przekazu to chociaż nie psuj mi humoru w urodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2009 crazyluki żartujesz? 100 wpisów tygodniowo na tym Wordpressie wnet zajedzie BOSSa aktualny hosting ; ))) przecież nie można co 2 miesiące wszystkiego przenosić z jednej serwerowni do drugiej ; )PP życzenia na GG, bo publicznie jakoś tak nie lubię, heh BOSS, powinieneś się z tym zbieraniem kasy przyznać, że to taka przykrywka i że tak naprawdę zbierasz na nową dmuchaną lalę i atlas ; )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2009 Sponsi: a co mnie jego hostink obchodzi;P ja chcę dobrych wpisów, będą wpisy, będzie adsense i lepszy hostink;-) BOSS: jeszcze raz, najlepszego;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2009 Krótko i standardowo: Najlepszego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2009 Wszystkiego Najlepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2009 wszystkiego naj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2009 wczoraj jakoś przeoczyłem ten temat, ale jako że prywatnie i osobiście złożyłem, życzenia to publicznie tylko powiem wszystkiego najlepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2009 Podsumowując, dzięki wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2009 Spóźnione ale jednak, wszystkiego najlepszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2009 Również spóźnione, ale są i to się liczy Wszystkiego najlepszego!!! Długich uptime'ów i niskich pingów. A tak ogólnie to spełnienia marzeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2009 Baaardzo spóźnione, ale serdeczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2009 Thx Zamykam, koniec życzeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach