paker 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2009 Witam Informacje Mam dzisiaj na sprzedaż cały serwis DU1.PL można spokojnie na nim sporo zarobić Serwis Istnieje od 3 Lutego ! i ma na tą Chwilę 7 zamówień oczekuje oraz 8 Serwerów już stoi ! ciągle przybywa serwery gier są Postawione na serwerze Pozycjowanie: Strona zaczyna pozycjonować w google.pl na 2 miejscu można ją znaleść pod hasłem Profesjonalne i stabilne serwery. Statystyki Strona może nie zadowala narazie statystykami ale podam je tutaj do wglądu ! http://stat.4u.pl/?du1 hasło: stat Strona ma około 100-200 Uniq Dziennie więc myśle że to dobra liczba jak na początek ! Zarobki Na stronie można sporo zarobić dzięki płatnością sms oraz przelewów około 2Tyś/miesiąc. Jest to mój 2 Hosting wcześniej posiadałem Był bardzo dobry i myśle że ten też się tak rozwinie i będzie dobry na poprzednim hostingu zarabiałem 3,5 Tyś/miesiąc więc myśle że warto Kupić taki Hosting i mieć kase prawie za nic. Serwery: Na start Hostingu Posiadaliśmy 3 Serwery Dedykowane we Wrocławiu ! Funkcje Strony DU1.PL - Rejestracja, Logowanie - Płatność przez Serwis Dotpay (W tej chwili wylaczone) - Płatność SMS (W tej chwili wylaczone) - Zamawianie Serwerów - Podgląd Zamówień - Rozbudowany Panel Użytkownika - Skrypt używa CronJobs dzięki czemu sprawdza kończonce się zamówienia, wysyła kilka dni przed zakończeniem wynajmu maila z dokonaniem płatności - Skrypt wysyła do administracji na maila Informacje o wyłączeniu serwera ( brak płatności ) o tym że użytkownik przedłużył bądz zapłacił za Serwer. Panel Admina: - Wgląd do użytkowników, stanu kont, haseł itp. - Sprawdzanie zamówień - Dodawanie nowych Ofert - Mailing do wszystkich Aktywnych użytkowników ( na dzień 02 Marca jest to 56 użytkowników ) - Dodawanie Artykułów - Dodawanie Plików do Downloadu - Zarządzanie Ankietami Panel Gier ! Aktualnie Posiadamy Panel San Andreas Multiplayer oraz Vice City Multiplayer !!! W skład Sprzedaży Wchodzi - Cały Serwis DU1.PL z Domeną i serwerem www - Domenę DU1.PL zarejstrowaną w home.pl do 10.11.2009 - 1 Serwer VPS (Opłacony do 18 Marca) - Panel San Andreas Multiplayer (Warty 200zł) - Panel Vice City Multiplayer (Warty 50zł) Dane ! Dane do Wszystkiego otrzymasz w ciągu 4-5dni ponieważ będę musiał przenieść moje 2 strony na inny serwer www. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2009 Po pierwsze, to nie powinieneś używać pogrubienia w stosunku do całego postu. Kolejną rzeczą jest to, że sprzedajesz skrypt który jest powielany już x razy. Jest to mój 2 Hosting wcześniej posiadałem Był bardzo dobry i myśle że ten też się tak rozwinie i będzie dobry na poprzednim hostingu zarabiałem 3,5 Tyś/miesiąc więc myśle że warto Kupić taki Hosting i mieć kase prawie za nic. Proponowałbym zejść na ziemie, i przestać kłamać. Poza tym, oferujesz komuś kupno 'krzaka'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2009 Pozycjowanie: Strona zaczyna pozycjonować w google.pl na 2 miejscu można ją znaleść pod hasłem Profesjonalne i stabilne serwery. naprawdę świetna fraza.. Statystyki Strona może nie zadowala narazie statystykami ale podam je tutaj do wglądu ! http://stat.4u.pl/?du1 hasło: stat Strona ma około 100-200 Uniq Dziennie więc myśle że to dobra liczba jak na początek ! Max: 44, średnio: 42 dziennie <b>Ilość unikalnych użytkowników dziennie - w tym miesiącu</b> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paker 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2009 Niestety ale jest to mój 2 hosting i miałem tyle pieniędzy więc nie moja wina... i to nie krzak bo jest to zarejstrowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2009 Niestety ale jest to mój 2 hosting i miałem tyle pieniędzy więc nie moja wina... Zgadzam się z Tobą absolutnie. i to nie krzak bo jest to zarejstrowane. A więc w razie zakupu chciałbym otrzymać FVAT. PS. Za otrzymane pieniądze polecam kupić dobry słownik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2009 tragedia....co sie w tym kraju wyrabia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2009 3,5 tys - tyle to Ty chyba miałeś przychodu a nie zysku;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach